/ -WIKIPEDIA
01/02/2024 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Modna pravila Ane Vintur koja mnoge žene krše

Tajna dobrog izgleda jedne od najuticajnijih žena u svijetu mode nije u skupim odjevnim komadima, već u vrlo smjelom stilu

Čuvena urednica magazina "Vog" Ana Vintur uvijek je savršeno obučena, a njenom načinju odijevanja se dive apsolutno sve žene. Tajna dobrog izgleda jedne od najuticajnijih žena u svijetu mode nije u skupim odjevnim komadima, već u vrlo smjelom stilu, jer ruši granice gdje god se pojavi.

Dizajneri i dalje uvažavaju Anino mišljenje uoči lansiranja svojih novih kolekcija, ali jednom vrlo raširenom trendu koji ne voli ipak nije uspjela da stane na kraj.

U pitanju je logomanija koja je poslednjih godina uzela maha, pa je tako većina modnih kuća lansirala razne odjevne komade i dodatke s istaknutim logom ili monogramom svog brenda. Prije nekoliko godina pohvalila je modnu kuću Selin zbog diskretnih i anti-brending kolekcija, ali i ona je u međuvremenu podlegla ovom trendu.

Ana Vintur smatra da je isticanje brenda, a pogotovo na upadljiv način, osmišljeno upravo za one ljude kojima je jedini cilj da ponesu skup modni komad i da njihova okolina to primijeti. Dakle, za snobove.

Ona i dalje preferira odjeću na kojoj nema nikakvih velikih obilježja brendova koje nosi, a u komadima s masivnim monogramima nikad je nismo vidjeli. Dugoročno gledano, to je definitivno isplativija modna filozofija jer će nošenje komada s logom prije ili kasnije opet izaći iz mode i vratićemo se odjeći napravljenoj uz diskretniju marketinšku strategiju. Mnoge slavne dame ipak upadaju u zamku, mislieći da izgledaju skupo i glamurnozno kada imaju istaknut logo brenda na garderobi, međutim, sudeći prema pravilu najveće modne kritičarke - to izgleda jeftino!

6 pravila kojih se Ana Vintur strogo pridržava:

Igrajte se sa bojama, šareno je uvijek dobar izbor

Suknje iznad koljena - nikako, totalni promašaj

Čizme do koljena svaka žena mora da ima

Efektni detalji se uvijek kombinuju sa crnom bojom

Ogrlice kao pasija

Vanvremenski bob

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 15:13