/ -GETTYIMAGES
19/12/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najljepše ideje za dekoraciju prazničnih salveta

Važan dio dekoracije trpeze zauzimaju praznične salvete koje možete ukrasiti na bezbroj načina i oduševiti i goste i ukućane

Sastavili ste listu gostiju, odabrali meni, a sada dolazi zabavni dio: postavljanje prazničnog stola (božićnog ili novogodišnjeg). A važan dio dekoracije trpeze zauzimaju praznične salvete koje možete ukrasiti na bezborj načina i oduševiti i goste i ukućane. Odabrali smo za vas neke od najljepših ideja za dekoraciju prazničnih salveta.

Salveta u obliku jelke

Platnene salvete savijene u obliku jelke pravi su hit na društvenim mrežama. 

Zimski buketić

Ako volite prirodu i u skladu sa tim ste ukrasili svoj dom za praznike, onda je ovo prava ideja za vas kako da ukrasite salvete za prazničnu trpezu. Preklopite lanene salvete i vežite ih prstenom za salvete koji ste napravili od kanapa i pompona. Ukrasite salvete grančicama jele, bora i nekog drugog bilja koje vam je pri ruci.

Sa štapićima cimeta

Ove godine, uradite nešto drugačije. Umjesto klasičnog prstena za salvete, uvežite salvete kanapom i na svaku pričvrstite štapić cimeta i grančicu jele. A štapiće kasnije iskoristite za pripremu kuvanog vina.

Sa sušenom pomorandžom

Ovo je vrlo jednostavna, a prelijepa dekoracija prazničnih salveta. Umotajte platnene salvete u rolne, vežite ih kanapom po sredini i na svaku salvetu pričvrstite grančize zimzelenog drveća, kolutove sušene pomorandže i štapiće cimeta.

Sa začinskim biljem

Još jedna vrlo jednostavna, a neobična dekoracija prazničnih salveta. Savijte salvete po želji, vežite ih kanapom ili vunicom i svaku krasite grančicam i listićima svježeg začinskog bilja (ruzmarin, žalfija, timijan…).

Rustična dekoracija

Presavijte crvene platnene salvete, preko poređajte escajg i povežite kanapom. Dodajte grančice jele, bobice i šišarke i dobili ste prelijepu dekoraciju za božićnu i novogodišnju trpezu, piše lepotaizdravlje.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 00:57