Kineski automobil / - FOTO: BAIC MOTOR
11/04/2024 u 18:06 h
Iva NešićIva Nešić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO/ VIDEO) Snažan iskorak kineske auto – industrije

Kina se suočava s jedinstvenim izazovima vezanim za gustu urbanizaciju, što dovodi do dugih redova čekanja za kupovinu automobila zbog zakonskih ograničenja o zagađenju i gužvi. U ovom kontekstu, BAIC Motor, jedan od vodećih kineskih proizvođača automobila, predstavlja se kao ključni igrač u promovisanju održivosti i zaštiti životne sredine.

U skladu sa svojim globalnim angažmanom, BAIC Motor nedavno je ugostio novinare iz istočne Evrope na ekskluzivnoj prezentaciji, gdje su im predstavili svoje najnovije inovacije i projekte. Ovaj događaj bio je prilika za razmenu ideja i iskustava, dok je BAIC Motor pokazao svoju posvećenost širenju svog poslovanja i jačanju saradnje sa partnerima širom svijeta.

BAIC Motor Co. Ltd. (BAIC Motor) osnovan je 2010. godine, a svojim poslovanjem obuhvata istraživanje i razvoj, proizvodnju, prodaju i servisiranje putničkih automobila, proizvodnju ključnih komponenti za automobile, automobilsko finansiranje i mnoge druge aspekte automobilske industrije. Ova kompanija je platforma za kompletne resurse i razvoj poslovanja BAIC Grupe, koja je podržana od strane Vlade Pekinga.

Sa strateškim industrijskim postavkama u Pekingu, BAIC Motor se širi na druge regione poput Hunan provincije, provincije Guangdong, provincije Yunnan i provincije Fujian. Njegove proizvodne baze za kompletne automobile, istraživanje i razvoj, proizvodnju i proizvodnju pogonskih sistema čine ga liderom u automobilskoj industriji.

image

Kineski automobili

- BAIC MOTOR
image

Kineski automobili

- BAIC MOTOR

Kada je riječ o brendovima, BAIC Motor obuhvata četiri glavna sektora: "Beijing" brend, Beijing Mercedes Benz, Beijing Hyundai i Fujian Mercedes Benz. Njihova ponuda obuhvata luksuzne automobile, srednje i visoke klase, kao i ekonomske putničke automobile, nudeći sveobuhvatan asortiman modela koji zadovoljava potrebe različitih kategorija potrošača.

Međutim, ono što izdvaja BAIC Motor je njegova predanost očuvanju životne sredine. Kompanija je usvojila održivi pristup u svim aspektima svog poslovanja, fokusirajući se na istraživanje i razvoj novih energetskih izvora, smanjenje emisija i povećanje efikasnosti goriva. Kroz inicijative poput "Pojasa i puta", BAIC Motor promoviše održivost i zaštitu životne sredine širom sveta, proširujući svoj poslovni domet na 49 zemalja i regiona.

image

Kineski automobili

- BAIC MOTOR

BAIC Motor takođe podržava razvoj infrastrukture za električna vozila i aktivno doprinosi borbi protiv klimatskih promena. Kroz svoje angažmane u obrazovanju, sadnji drveća i reciklaži, kompanija gradi zelenu budućnost za sve.

image

Kineski automobil

- FOTO: BAIC MOTOR

Uz podršku inovacija i tehnoloških dostignuća, BAIC Motor se ističe kao lider u automobilskoj industriji, postavljajući standarde u borbi protiv klimatskih promena i unapređenju kvaliteta života u urbanim sredinama širom sveta. Njegova posvećenost održivosti i zaštiti životne sredine čini ga kompanijom koja ne samo što proizvodi automobile, već gradi bolju budućnost za sve.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:20