/ -TANJUG/AP
10/05/2024 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vraća se omraženi mejkap trend iz 90-ih

Veliki povratak nekadašnjeg trenda u šminkanju, velike zvijezde su ga već prošetale.

Met Gala održana je u ponedeljak, 6. maja, u Njujorku, a o ovom prestižnom događaju i slavnim zvijezdama u svečanim izdanjima i dalje se priča.

Ovog puta ćemo se fokusirati na šminku - trend 90-ih godina koji su nosile sve žene, a na koji su se već odvažile na crvenom tepihu Dženifer Lopez, Naomi Kembel, Rita Ora, Sabrina Karpenter i mnoge druge, prenosi B92.

Džej Lo je bila u raskošnoj izazovnoj haljini i privlačila pažnju, a kada je riječ o šminki - opredijelila se za neupadljiv izgled.

Ono što se vratilo na velika vrata je trend svjetlucavih sjenki za oči,  naročito nekad nošenih u plavoj boji, kako je bila našminkana slavna ljepotica Naomi Kembel.

S druge strane, Rita Ora je ovom svjetlucavom sjenkom istakla unutrašnje uglove očiju, čime je vizuelno povećala razmak između očiju i nosa, a ova tehnika šminkanja je takođe nekada bila popularna, ali nikada i nije izašla iz mode - ukoliko ste ljubitelj "razdvojenih očiju".

Odlično ide kada se šminkom na očima napravi kontrast; na unutrašnjim uglovima bijela senka, a spoljašnji uglovi kapaka oivičeni su crnom olovkom i sjenkom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 07:04