/ PHOTO BY JAKUB PABIS ON UNSPLASH
18/02/2023 u 04:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ljudi rođeni u ovim znakovima su nemirni i ne podnose dosadu

Uvijek imaju gomilu ideja i planova jer ne mogu podnijeti dosadu

Svi poznajemo ljude koji se ne mogu dugo zadržavati na jednom mjestu. Imaju ogromnu energiju i nemiran duh koji ih potiče da stalno nekuda žure i lete. 

Uvijek imaju gomilu ideja i planova jer ne mogu podnijeti dosadu. Prema astrologiji, ovo su znakovi koji su stalno nemirni i u potrazi za akcijom.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak ne želi se dugo zadržavati na jednom mjestu. Blizanci su stalno u pokretu i u potrazi za zabavom. Njihov nemiran duh čezne za jedinstvenim iskustvima, a dosada i rutina mogu ih ugušiti. Postanu nervozni kada moraju dugo mirovati.

Ovan

Ovaj vatreni znak bezgranične vitalnosti uvijek je u potrazi za novim iskustvima. Moraju stalno biti u pokretu kako bi potrošili svu tu silnu energiju. Često se dovode u nevolju ulijećući u situacije bez razmišljanja. Poznati su po nedostatku takta i mogu izgovoriti prilično uvredljive stvari, a da toga nisu ni svjesni.

Strijelac

Strijelac je pustolovan i nesputan znak koji voli raditi što god poželi i kad god to poželi. On je jedan od onih koji će se u trenutku samo spakovati i nekuda otputovati. Nije im bitno kuda idu ni s kime, već samo da se nešto događa. Ne vole dosadu i rutinu, prenose Nezavisne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:34