Pharrell Williams / - YT/SCREENSHOT
17/02/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Luj Viton odabrao Farela Vilijamsa za direktora muške linije odjeće

Ovaj četerdesetdevetogodišnji muzičar osim što je suosnivač brenda odjeće Billionaire Boys Club, sarađivao je i sa Adidasom, Monclerom i Chanelom, a s dizajnerom Marcom Jacobsom radio je i na dizajnu naočara za Luj Viton

Francuski modni brend Luj Viton (Louis Vuitton) imenovao je producenta i pjevača Farela Vilijamsa za svog novog kreativnog direktora za liniju muške odjeće.

Ovaj modni brend opisao je Vilijamsa kao vizionara čiji se kreativni svemiri proširuju od muzike do umjetnosti i mode, a koji je takođe i suosnivač brenda Billionaire Boys Club.

- Drago mi je da ponovo poželimo dobrodošlicu Farelu, nakon naše saradnje 2004. i 2008. godine za Luj Viton, a ovaj put kao našem novom muškom kreativnom direktoru, izjavio je predsjednik Luj Vitona i izvršni direktor Pjetro Bećari.

Ovu ulogu u Luj Vitonu prethodno je obnašao poznati dizajner Virdžil Abloh, koji je preminuo 2021. godine, a Vilijamsova prva kolekcija za ovaj svjetski brend bit će prikazana na "Paris Fashion Weeku" u junu ove godine.

Ovaj četerdesetdevetogodišnji muzičar osim što je suosnivač brenda odjeće Billionaire Boys Club, sarađivao je i sa Adidasom, Monclerom i Chanelom, a s dizajnerom Marcom Jacobsom radio je i na dizajnu naočara za Luj Viton.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 14:29