Ilustracija / - FOTO: PIXELS
25/03/2023 u 18:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mars ulazi u znak raka, a to donosi promjene na ljubavnom polju

Rakovima se pripisuje osjećajnost i Mars u ovom znaku postaje nasrtljiv, odnosno poseže za predmetom svojih želja nježno i majčinski

Tranzitni Mars ulazi u znak raka, poznatog po tradicionalnim porodičnim vrijednostima, vjeri i poštovanju predaka. Rakovima se pripisuje osjećajnost i Mars u ovom znaku postaje nasrtljiv, odnosno poseže za predmetom svojih želja nježno i majčinski.

Pretjerano je brižan prema onima koje voli ne shvatajći da ih tako čini slabijima i zavisnijima. To je naročito loše kad je riječ o djeci jer, teško ih puštajući od sebe, Mars u raku ne uspijeva da odgaji samostalnog potomka, piše City magazine.

Uzrok je i u strahu od grešaka, pretjeranom oprezu i tipično rakovskom teturanju dva naprijed, tri nazad.

Osoba s ovim položajem Marsa nesposobna je da preuzme rizik za ljubavnu vezu, odnosno njen mogući neuspjeh. Ali, rak je ipak kardinalan znak i uprkos svom oprezima, katkad mora da preuzme inicijativu.

Kada u vezi stvori naviku obostranog povjerenja, odustaje od posesivnosti nastojeći i sam da bude što je moguće više vjeran.

Ovan

Nakon ekspanzivne posvećenosti ispunjavanju sopstvenih prohtjeva ulazite u razdoblje pojačane njege za porodicu u kojoj obitavate. Ako odbijete da se prešaltate, računajte na sukobe s najbližima. Nevjerni ovnovi doći će pred ‘sud časti’ i neće se dobro provesti.

Bik

Za koji dan, u znaku bika odigraće se konjunkcija Venere i Uran, i osjetićete ćete snažan (neukrotivi) nagon za seksualnim eksperimentisanjem. Ignorisaćete norme ponašanja i rušiti tabue. Iskusiti ćete ‘ludu zaljubljenost’, koja neće dugo potrajati.

Blizanci

Mars napušta vaš znak i energija vam je u padu. Budite srećni i zadovoljni s onim što ste proteklih mjeseci pokrenuli i realizovali. Saturn vas koči i zaustavlja, ali vam i daruje novu zrelost. Neko dosta stariji od vas postaje vam emocionalno vrlo bitan i potreban.

Rak

Vaša uzbuđenost egzaltira, a s njom i razdražljiva nasrtljivost. Kuća i porodica prvi su vam nas listi prioriteta. Svježe ste zaljubljeni i glumite najnježnije stvorenje u svemiru? Ako sve ne bude po vašoj volji, otkrićete njemu ili njoj drugo (goropadno) lice vaše naravi.

Lav

Planeti vas ne diraju, osim Plutona, a on je dovoljan da vam izmakne tlo pod nogama. Strpljivo istrajavajte na putu ispravnosti, a ostalo prepustite karmi. Dobrim djelima ne dopuštate da u vama iznikne bilo šta loše i negativno, a to nebo nagrađuje.

Djevica

Usamljene Djevice sve su usamljenije. Nigdje nije zapisano da morate zauvijek da ostanete sami i bez ljubavi. Morate se pokrenuti i aktivno promovisati sebe da bi vas neko zapazio, prihvatio i zavolio. Navikli ste da funkcionišete sami, ali vrijeme je za promjene.

Vaga

Moćan uticaj Plutona radikalno mijenja vaš identitet. Radi se o početku višegodišnjeg procesa, i ne morate odmah da izazovete sudbonosni preobražaj. Ono što je bilo skriveno, izlazi na površinu. Neko odlazi, drugi vam dolaze. Poput feniksa, dižete se iz pepela!

Škorpija

Želite da držite uzde u svojim rukama i u tome i uspijevate. Škorpije zrelije dobi žilavo istrajavaju u krevetu, dokazujući partneru ili partnerki da još nisu za bacanje. Mlađe škorpije muškog pola biraju dame u znaku ribe privrženost je obostrana.

Strijelac

Nebo vam se smilovalo i napokon možete da se smirite i utišate. Napušta vas višemjesečna nervozna agresiva i vaš duh će odahnuti. Uvijek je tako nekako, nakon kišnih oblaka stiže razvedravanje. Možda se za vas iznenada nježno zalijepi osoba u znaku raka.

Jarac

Mars vam postaje opozitan i silom (ne)prilika moraćete emocionalno da smekšate. Ne pokušavajte da se izvlačite da ste prezaposleni jer vam to kod kuće više neće prolaziti. Ako ste s njim ili s njom povezani i poslovno i ljubavno, računajte na generalnu konfuziju!

Vodolija

Pokušavate da živite smireno, a sve u vama vri. Ako ste pozitivni u glavi, ne možete ravnodušno da ignorišite destrukciju u koju svijet tone. Ljubav je jedina ispravna sila. Univerzalno (vodolijsko) svijetlo ljubavi nadjačati će mržnju, sebičnost i volju za moći.

Ribe

Previše se potcjenjujete i ružno je vidjeti šta sebi radite. Ignorišete svoje kvalitete jer ste opsjednuti vašim nedostacima. Malodušno ste pesimistični. Stiže vam Mars u pomoć i najbliži srodnici pružiće potporu vašem preranjivom egu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. jun 2023 03:40