Рафаел и Мариа Надал, 17 година љубави / - Инстаграм
01/02/2022 u 07:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Надал и Мариа открили зашто још нису постали родитељи

Њих двоје вјенчали су се 2019. године и то након 14 година везе и чини се да, након толико година заједничког живота, су још увијек посвећени једно другоме

Један од најбољих тенисера свијета Рафаел Надал остварио је велики успјех, освојивши АО, а велика подршка му је била лијепа супруга Мариа, која се ријетко појављује у јавности.

Њих двоје вјенчали су се 2019. године и то након 14 година везе и чини се да, након толико година заједничког живота, су још увијек посвећени једно другоме.

Прелијепа Марија ради у осигуравајућој кући, а дипломирала је предузетништво. Она је, такође, директорка у Фондацији Рафа Надал, која промовише личну и друштвену интеграцију и развој дјеце и младих кроз спорт у Шпанији и Индији.

Према писању страних медија, започела је везу с тенисером 2005. године, а њих двоје су се познавали много година раније.

Вијест о вјеридби објавили су у јануару 2019. године, а вјенчали су се у октобру исте године.

Раскошна свадба одржана је у дворцу "Ла Форталеза" на шпанском острву Мајорка, гдје се Надал и родио, а међу 350 гостију били су и славни глумци Том Хидлстон, Оливиа Колман и Хју Лаурие.

Марија је у једном од ријетких интервјуа објаснила зашто не долази на мечеве свог супруга, а разлог се тиче њиховог односа.

"Њему је потребан лични простор када се такмичи, не желим да сметам. То би ме гушило и Рафаел би се бринуо за мене. Уколико бих га пратила свугдје, мислим да не бисмо имали тако добар однос", закључила је.

Иначе, познати тенисер је недавно рекао да може да види себе у улози оца, међутим чека да заврши своју тениску каријеру како би се посветио новом циљу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:23