/ FOTO YOUTUBE
12/11/2022 u 23:30 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nina Badrić priznala veliku tajnu iz njenog života

Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše Jugoslavije, Nina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Nina Badrić, proslavljena pjevačica kao ,,kraljica balada” otkrila je da li zbog svojih pjesama lije suze.

Od prvog dana kada se pojavila na muzičkom nebu bivše Jugoslavije, Nina Badrić je sve kupila čarobnim glasom, pozitivnom enegrijom i harizmom koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, piše express.ba.

Nina važi za ,,kraljicu balada”, budući da svaka pjesma nosi tužnu priču, iz koje se na kraju rađa ljubav, pjevačica je odgovorila i na pitanje da li je nekada zaplakala zbog svojih numera:

– Kad počnem da plačem uz svoje balade potražiću momentalno pomoć psihijatra. Imam dar da prenesem emocije ljudima, a to je najvažnije. Ja pjevam dušom. Unesem se sva u pjesmu koju snimam. Ja pjesme ne pjevam, ja ih živim. I vjerovali ili ne svaku pjesmu snimam samo iz dva takea. Ako u prva dva puta ne osjetiš pjesmu, nećeš je osetititi ni nakon 10 puta – govori Nina i dodaje:

– Nema nikakve vajde od plakanja nad prolivenim mlijekom. Da sam znala bolje, vjerujte mi da bih napravila u određenim momentima. Ne treba sebe čovjek da muči zbog prošlosti već da gleda hrabro u danas i sutra i da nauči iz svojih grešaka. Život je čudesan. I nikada ne znate kad će vam servirati najljepšu bombonjeru sa najfinijom čokoladom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 00:59