/ - PHOTO BY SIMON NOH ON UNSPLASH
18/04/2023 u 23:00 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ova pjesma opisuje vaš horoskopski znak

Pročitajte vodič koji će vam otkriti vašu savršenu pjesmu

Da li želite saznati koja pjesma najbolje opisuje vaš horoskopski znak? Pročitajte vodič koji će vam otkriti vašu savršenu pjesmu.

Ovan - Roar (Keti Peri)

Ovnovi su poznati po svojoj snažnoj i energičnoj prirodi. Roar Keti Peri  savršeno opisuje njihovu borbenost i neustrašivost u svim životnim situacijama, piše Avaz.

Bik - Shape of You (Ed Šeran)

Bikovi vole sigurnost i stabilnost. Shape of You od Ed Šerana  simbolizira njihovu privrženost ljubavi i ljepoti u životu.

Blizanci - Happy (Farel Vilijams)

Blizanci su poznati po svojoj energičnosti i šarmu. Happy je pjesma koja savršeno odražava njihovu vedru i zaraznu ličnost. Pjeva je Farel Vilijams .

Rak - Home (Majkl Babl)

Rakovi su porodični ljudi s jakim emocionalnim vezama. Pjesma Home od Majkl Babla (Michael Buble) odražava njihovu duboku povezanost s domom i ljubavi prema bližnjima. Ovaj hit će ih sigurno podsjetiti na važnost porodice i doma.

Lav - Born This Way (Lejdi Gaga)

Lavovi su samouvjereni i ponosni. Pjesma Born This Way od Lejdi Gage  ističe njihovu individualnost i snagu.

Djevica - Perfect (Ed Šeran)

Djevice su poznate po svojoj marljivosti i perfekcionizmu. Pjesma Perfect od Ed Šerana odražava njihovu težnju za savršenstvom u svim aspektima života.

Vaga - Just the Way You Are (Bruno Mars)

Vage su šarmantne i uvijek teže ravnoteži u svim odnosima. Pjesma Just the Way You Are prikazuje njihovu sposobnost prihvaćanja drugih onakvima kakvi jesu.

Škorpion - Rolling in the Deep (Adele)

Škorpioni su strastveni i intenzivni. Pjesma Rolling in the Deep savršeno prikazuje njihovu duboku emocionalnu povezanost i neustrašivost u suočavanju s izazovima. Ovaj hit će im sigurno pomoći da izraze svoje osjećaje i strasti.

Strijelac - Don't Stop Believin' (Journey)

Strijelci su optimistični i avanturistički nastrojeni. Don't Stop Believin' odražava njihovu nepokolebljivu vjeru u život i želju za istraživanjem.

Jarac - Fight Song (Rachel Platten)

Jarčevi su ambiciozni i odlučni. Fight Song od Rejčel Platen simbolizuje njihovu nepokolebljivu snagu i volju za uspjehom. Ova motivacijska pjesma će im pomoći da ne odustanu od svojih ciljeva.

Vodolije - Imagine - Džon Lenon (John Lennon)

Vodolije su slobodoumni i inovativni, a pjesma Imagine odražava njihovu vizionarsku prirodu i težnju za boljim svijetom.

Ribe - Chasing Cars (Snow Patrol)

Ribe su empati i sanjari. Pjesma Chasing Cars ističe njihovu romantičnu narav i potrebu za dubokom emocionalnom povezanošću.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
HOROSKOMUZIKAZNAK
29. april 2024 00:18