Из емисије Пљиж / - PRINT SCREEN
04/06/2021 u 10:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пљиж: Комплексна је Црна Гора

У уводу у музичку нумеру која се бави Црном Гором аутори саопштавају да је примијећено да добар дио грађана Србије не разумије шта се ових дана, баш тачно дешава у Црној Гори, и да су, с тим у вези, у информативном мраку

Пљиж сатирична ток-шоу телевизијска емисија чије су аутори и водитељи новинар Дража Петровић, комичар Мићко Љубичић и сценариста Војо Жанетић, у једној од епизода бавио се и тренутном ситуацијом у Црној Гори.

У уводу у музичку нумеру која се бави Црном Гором аутори саопштавају да је примијећено да добар дио грађана Србије не разумије шта се ових дана, баш тачно дешава у Црној Гори, и да су, с тим у вези, у информативном мраку.

- Питање је само када ће им информативно сванути - кажу аутори Пљижа.

Емисија је хумористичко-сатиричног карактера која је настала после вишемјесечних договора ради проналажења адекватног формата, на линији United Media−Н1 аутори. Потреба Н1 за једном мало опуштенијом недељном емисијом, забавно−сатиричног формата и жеља аутора да на духовит и другачији начин обраде догађаје из претходне недјеље, уз шири осврт на теме које доминирају како локалним окружењем, тако и глобалним друштвено−политичким простором, резултирали су производњом оваквог програма.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:07