/ - SHUTTERSTOCK
13/12/2023 u 07:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Počeo je retrogradni Merkur: Izbjegavajte osjetljivu komunikaciju i donošenje odluka

Četvrti po redu ujedno i poslednji retrogradni Merkur ove godine počeo je danas, 13. decembra, a astrolozi kažu da se njegov uticaj osjeća i danima prije nego što je krenuo retrogradnom putanjom

Poslednji retrogradni Merkur ove godine počeo je danas i trajaće do 02. januara 2024. godine.

Ako vam od danas ne bude išlo sve od ruke i budete imali problem u komunikaciji sa drugima znajte da za to astrologija ima objašnjenje.

Četvrti po redu ujedno i poslednji retrogradni Merkur ove godine počeo je danas, 13. decembra, a astrolozi kažu da se njegov uticaj osjeća i danima prije nego što je krenuo retrogradnom putanjom.

Merkur je planeta komunikacije, uma i sjećanja, a kada je retrogradan svi ovi aspekti postaju problematični. Tada se sve uspori, ljudi postaju nervozni i razdražljivi jer stvari ne idu po planu pa iako nam se čini da idemo unazad, treba ostati pribran jer je to samo privid.

Na koje aspekte utiče retrogradni Merkur?

Kada je Merkur retrogradan ovo je vrijeme koje može da bude katastrofalno za komunikaciju i putovanja kao i za sve aspekte za koje se smatra da njima vlada planeta Merkur.

U ovom periodu astrolozi često savjetuju da izbjegavamo putovanja, osjetljivu komunikaciju i donošenje odluka. Tehnologija se kvari. Letovi se odložu. Tekstovi se pogrešno tumače. Nije dobro vrijeme da se započne nešto novo jer će sporazumi sklopljeni tokom ovog perioda vjerovatno dovesti do poblema s jedne ili druge strane.

Takođe u ovom periodu dolazi do neslaganje sa voljenima, mogli biste se vratiti starim obrascima ili odnosima – ili ponoviti grešku koju ste ranije pravili.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 03:25