Модел Ане Драгаш / Петар Касалица
07/11/2021 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Atelier Ana Simone на недjељи моде представља нову колекциjу

Дизајнерка Ана Драгаш приказаће нову колекцију „She is Art" на црногорској недјељи моде

Atelier Ana Simone на челу са дизаjнерком Аном Драгаш приказаће црногорскоj модноj публицу нову колекциjу у оквиру недjеље моде коjа ће се одржати од 22. до 24. новембра у Подгорици.

– Представићу се колекциjом коjа носи назив „She is Art". Персонификациjа жене као умjетности, на наjљепши,наjпоетичниjи начин. Дама у овим моделима треба да презентуjе све наjљепше карактеристике умjетности и да се она сама осjећа управо тако- као своjеврсно ремек дjело. Ово ће бити трећи пут да се ревиjом представљам црногорскоj публици и као и увиjек до сад очекуjем добре реакциjе и задовољне клиjенте-казала jе дизаjнерка у разговору за „Дан".

Ова колекциjа jе, према њеним риjечима, настаjала током дужег периода, а са формом и материjалима овога пута ниjе експериментисала.

– На колекциjи сам радила заиста дуго. Колекциjа jе коjу сам до сада наjдуже припремала, с обзиром на то да су прве скице настале jош на почетку свега што нас jе задесило са короном. Што се тиче саме форме и материjала остаjем доследна себи. Претежно су хаљине и користим моjе омиљене материjале као што су свила, брокат, чипка у биjелоj, жутоj,црноj и зеленоj боjи - додала jе наша саговорница.

Жене су њена вjечита инспирациjа када ствара колекциjе, оне префињене и елегантне приjе свега.

– За мене jе инспирациjа увиjек жена. Жене коjе сриjећем што на путовањима,што у свакодневном животу. Када се упознам са неком инспиративном особом, прво што ми jе у глави jесте шта бих могла да дизаjнирам за њу. Волим да истичем женску љепоту и грациозност. Креирам за, приjе свега, префињене, елегантне даме коjе су успjеле да своjу женственост пригрле на наjљепши могући начин,а опет су са друге стране су самосвjесне и зраче самопоуздањем толико да се уз неки детаљ или занимљив колорит не боjе да искоче из "зоне комфора"- обjаснила jе дизаjнерка.

Иако су друштвене мреже данас главно средство за рекламирање, продаjу и комуникациjу са публиком, дизаjнерка истиче да ипак више преферира рад са клиjенткињама уживо.

– У плану jе припрема саjта коjи ће бити одрађен као онлаjн шоп преко кога ће моћи да се поруче модели,али и ручно рађен накит, са коjим сам jа заправо и започела ово моjе модно путовање. Друштвене мреже су такође сjаjан начин промоциjе и повезивања са публиком. Нажалост са тим у задње вриjеме нисам имала среће с обзиром на то да jе моj Инстаграм профил са приличним броjем пратилаца хакован и да крећем сада практично од нуле у том смислу. Друштвене мреже и то неко виртуелно представљање jе заузело примат, мада jа као и већина умjетника ипак волим рад уживо са клиjенткињама. То jе увиjек jедан лиjеп стваралачки процес коjи доноси задовољство за обjе стране-закључила jе дизаjнерка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 09:26