Браон боја апсолутни хит / -Профимедиа
16/10/2021 u 11:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Браон тренди боја сезоне

Холивудске звијезде су и те како свјесне овог надолазећег тренда и већ нам демонстрирају перфектне стајлинге комбинујући све нијансе браон боје. Многе од њих су се неколико пута за редом појавиле у јавности у различитим браон аутфитима наглашавајући моћ ове боје

Може звучати као клише, али и трендови потврђују - одјевни комади, па и читави стајлинзи у браон нијансама су апсолутни „маст хев" актуелне сезоне. На прву, браон боја, дјелује као једнолична и досадна, али ако вам наведемо читав спектар тонова, од млијечно браон до тамне чоколаде нијансе, боје капућина, земље и опалог лишћа, вјероватно већ полако мијењате мишљење.

Холивудске звијезде су и те како свјесне овог надолазећег тренда и већ нам демонстрирају перфектне стајлинге комбинујући све нијансе браон боје. Многе од њих су се неколико пута за редом појавиле у јавности у различитим браон аутфитима наглашавајући моћ ове боје.

Тако смо имали прилике да видимо Џенифер Лопез на премијери Беновог филма „The last duel" у браон Херве Легер комплету, који се састојао из кроп топа и сукње са дубоким шлицом. За друго појављивање одабрала је кожни браон капут и Гучи сукњу, које је уклопила са сличном браон нијансом Балмаин чизама, док је цио стајлинг заокружила торбом нешто тамније браон нијансе и наочарима за сунце у истој боји. Ипак овдје је направила мали преседан, носећи црну блузу испод браон капута.

Ништа мање спектакуларно нису изгледале и остале познате даме попут Ирине Шајк, Ане де Армас или Џесике Албе, које су својим луковима допринијеле да браон боја изгледа ефектно, софистицирано и актуелно.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:01