Реп никад не излази из моде / -Пинтерест
27/10/2021 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Идеалне фризуре за кишовиту јесен

Можда вас неки од ових приједлога буде инспирисао и ставио на пробу ваше способности за испробавање најразличитијих фризура, које ће остати уредне и када се кроз њих провуку удари вјетра

Иако дјелује да је тешко имати добру фризуру током јесенских, вјетровитих или кишних дана, од овог модног задатка никада не би требало одустати. Можда вас неки од ових приједлога буде инспирисао и ставио на пробу ваше способности за испробавање најразличитијих фризура, које ће остати уредне и када се кроз њих провуку удари вјетра.

Плетеница

Оне су једна од најбољих опција за овакве временске прилике, а уз то ћете изгледати женствено. Међу стиловима плетеница као најбољи за вјетровите дане издваја се швајцарски, који уопште није тешко спровести у дјело. Плетеницу правите од средине главе или са стране, потом раздвојите косу у кике и почните да их уплићете. Затим на крај плетенице ставите еластичну гумицу. Наредни корак је да плетеницу коју сте направили с десне стране пребаците преко главе и фиксирате шналицама. Исто поновите и с оном с лијеве стране.

Реп

Реп никада не излази из моде. Елегантан је, разигран, а у исто вријеме веома лак за прављење. За вјетровито вријеме препоручује се потпуно раван, а лако га је и направити. Гелом залижите косу уназад и на врху главе чврсто вежите косу. Ако имате валовиту, онда је попрскајте спрејом на бази природне морске соли и прије изласка сачекајте десетак минута. Успјећете да изравнате и реп ће изгледати сјајно.

Балерина пунђа

Управо таква пунђа је идеална, јер спречава да се коса под дејством вјетра распе. Важно је једино да пунђу, на крају, попрскате лаком за косу или ставите неко друго средство које ће јој продужити уредан изглед.

А како је на вјетру важно да косу држите што даље од лица, потребни су вам и неки модни додаци, попут растегљивих трака. У том случају дугу косу можете да пустите слободно да пада, иако је пуштена коса најмање пожељно рјешење за непредвидиво вријеме.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:52