Јелена Ђоковић / - Инстаграм
31/01/2022 u 07:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јелена Ђоковић не користи парфеме

Супруга Новака Ђоковића нашла је боље рјешење, не само да мирише, већ и "лијечи"

Јелена Ђоковић, супруга свјетског броја један у тенису - Новака Ђоковића, веома је активна на друштвеним мрежама на којима се труди да комуницира са својим пратиоцима, а неријетко даје корисне савјете многима.

Познато је да је Јелена велики борац за права животиња, а једном приликом је на Инстаграму признала да не жели да користи парфеме, јер се тестирају на животињама. Када ју је једна обожаватељка питала шта мисли о парфемима, Јелена је одлучила да објави њено питање.

image

Јелена Ђоковић

- Инстаграм

- Зрачиш баш позитивном енергијом, види се да си дијете у души, спонтано и увијек жељно знања. Жељела сам да питам шта мислиш о парфемима, јер их сви волимо, а мислим да је то још једна тема за истраживање - гласило је питање једне дјевојке.

Ђоковићева супруга се није либила да одговори, те је на питање своје обожаватељке одговорила да не користи парфеме, као и да им је пронашла адекватну замјену.

- Драго ми је да учимо заједно! Ја одавно користим есенцијална уља, а не парфеме, али ово је сјајно питање - написала је Јелена.

image

Јелена Ђоковић

- Инстаграм

Познато је да су есенцијална уља заправо природни парфеми, биљке се прерађују и тако се добијају њихова природна, мирисна уља која се употребљују у ароматерапији или умјесто парфема. У тренуцима када имамо мањак енергије или нас нешто мучи на психичком и физичком нивоу, тражимо себи помоћ кроз оно што нам је лијепо и пријатно. Есенцијална уља и ароматерапија могу да буду једно такво средство.

Користе се за превентиву, релаксацију, поправљање расположења, његу коже, отклањање проблема и као допунска терапија лијечењу које је преписао љекар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 21:46