/ GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO-DEAGREEZ
25/10/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Kikice i pletenice su u trendu ove sezone

Ako želite da kikice i pletenice djeluju otmeno i elegantno, samo povedite računa o tome kako ih stilizujete

Dašak nostalgije i sjećanja na detinjstvo osnova su novog trenda kada su frizure u pitanju. Kikice koje Brižit Bardo nosila 60-ih hit ponovo su u modi. I to nas uopšte ne čudi. Kikice su divna alternativa konjskim repovima, bilo da idete u teretanu, obavljate poslove po gradu ili uživate u opuštenom ručku sa prijateljicama. Isto važi i za pletenice. Ne postoji starosna granica u trendu, ali ako želite da kikice i pletenice djeluju otmeno i elegantno, samo povedite računa o tome kako ih stilizujete – a postoji toliko mnogo načina da to uradite.

Za VMA 2020, Ariana Grande zamijenila je svoj prepoznatljivi visoki konjski rep za ombre kikice. I pokazala da je to najbolji izbor za jedan od najzabavnijih muzičkih događaja. Ono što im daje posebnu draž jesu izvijeni krajevi koji deluju tako retro. Samo izvijete kosu ka napolje prilikom feniranja.

Elegantne pletenice

Slavna stilistkinja Lejsi Redvej stekla je reputaciju po kreiranju prelijepih, smjelih pletenica, kao što je to uradila ovdje sa Tesom Tompson. Elegantan stil samo pojačava moćne vibracije kada je uparen sa svilenkastim blejzerom i šminkom toplih tonova.

Ambiciozna plavuša

Na Hejli Biber smo navikli da pokreće trendove, pa nas nisu iznenadile, ali su nas oduševile, njene kikice dok je bila plavuša.

Zavodljivo i seksi

Kloi Kardašijan je pokazala koliko su kikice zavodljive, naročito uz adekvatan autfit i dobru šminku. Tome je doprinijela i odlično nijansirana kosa, sa svijetlim pramenovima.

Sofisticirane pletenice

Raskošna kosa prelijepe Lili Sing upletena u pletenice, iako podsjećaju na djetnjstvo, djeluju tako šik i sofisticirano. Naročito uz neutralnu odjeću, ženstvenu šminku i s diskretnim nakitom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
KIKICEPLETENICE
27. maj 2024 00:17