Дариа Матијевић / -Дариа Матијевић
31/10/2021 u 16:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Которанкa Дариa Матијевић каријеру модела наставља у Турској

Први ангажман je oчекује у Истанбулу

Петнаестогодишња Дариа Матиjевић из Котора управо се вратила из Истанбула гдје је имала кастинг са своjом матичном агенциjом SSM model menagment, а у сарадњи са фотографом Bilgin Dalgicem.

– Била сам на кастинзима за интернационалне агенциjе у Истанбулу гдје сам се супер показала и следеће године ћу наставити да градим своjу кариjеру у Истанбулу. Заиста сам још под утиском, и моја менторка и дирекотрица агенције Светлана Кривокапић је задовољна како сам се снашла. Била је уз мене у сваком тренутку и појачавала вјетар у моја једра - казала је Дариа.

Ова талентована Которанка се већ шест година активно бави плесом у Пласној школи Арт група Монтенегро, гдје је плесни покрет активан кроз гимнастику, и са њима је обишла цијелу Европу.

Као и свакој дјевојчици жеља јој је била да се опроба на писти и оствари сан манекенке.

– Прве кораке манекенства сам направила у школи Catwalk school by Mondaine models у Бару. Организаторка групе у Бару била је наша позната манекенка Амра Меховић коjа jе била предивна и која нам је поред знања пренијела сву своју љубав - рекла је Дариа.

Тада је на кастингу у Подгорици, како каже, од жирија, који су чинили Jасна Божовић и Лазар Илић, прошла са оцјеном 10 и тада су почела да јој се отвараjу врата моделинга.

– У jуну ове године сам потписала уговор са SSM modelmanagmet чиjе су власнице Сара Митић и Светлана Кривокапић. Први аганжман преко њих сам имала у Подгорици са Jеленом Рогановић и Диазом Ковом из Босне. После тога сам била у Какњу на ЕФМ гдје сам сарађивала са Емином Ибрахимовић, Горданом Радић, Мариjом Шабић и Jованком Радовановић - открила је Дариа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 08:23