/ - FOTO: UNSPLASH
11/10/2023 u 19:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka ne žele da se žene

Prema astrolozima, postoje tri horoskopska znaka koja ne žele da se sputavaju lancima braka

 

Strijelac

Strijelac je večiti nomad i istraživač neistraženog. Za njega, život je nepregledna karta koja čeka da bude istražena, a brak je sidro koje ga sputava. Strijelac želi da leti visoko, želi da osjeća vjetar u svojoj kosi dok juri prema nepoznatom. Ideja o sjedenju u dnevnoj sobi i gledanju televizije s partnerom za njega je kao zatvor.

On želi da bude slobodan i da dijeli svoje iskustvo s onima koji dijele njegovu želju za avanturom, a ne s onima koji žele da ga sputaju.

Vodolija

Vodolija je buntovnik u srcu, osoba koja prkosi konvencijama i postavlja svoja pravila. Ideja o braku za njega je zastarjela i sputava njegovu nezavisnu prirodu. Vodolija vidi brak kao okov koji guši njegovu kreativnost i slobodu izražavanja.

On želi da živi život pun značenja, da se bori za pravdu i istražuje nove ideje bez ograničenja koje brak često nameće, piše Index.

Blizanci

Za Blizance, svijet je ogromno igralište, a oni su vječna djeca koja uživaju u igri. Koncept braka za njih je kao kazna koja ih prisiljava da odrastu i napuste svoje igralište.

Blizanci su prirodno znatiželjni i uvijek u potrazi za novim iskustvima. Ideja o smirivanju s jednom osobom i življenju iste rutine za njih je dosadna. Oni traže raznolikost, uzbudljivu konverzaciju i kontinuirano učenje koje brak ne može uvijek da pruži.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 14:56