Марго Роби / -Инстаграм
13/10/2021 u 13:00 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Неуредни” реп је најпопуларнија фризура ове сезоне

Звијезде као што су Кејли Куоко и Марго Роби већ су нам демонстрирале да је messy hair сасвим ОК чак и за овако важне догађаје, па онда, зашто и сами не бисмо испробали ову тренди фризуру која је преплавила Инстаграм и у свакодневним приликама

Уколико сте мислили да је на црвеном тепиху све упеглано и да је свака длака на свом мјесту - није.

Звијезде као што су Кејли Куоко и Марго Роби већ су нам демонстрирале да је messy hair сасвим ОК чак и за овако важне догађаје, па онда, зашто и сами не бисмо испробали ову тренди фризуру која је преплавила Инстаграм и у свакодневним приликама?

Подсјећамо, Кејли је своју верзију "неуредног" репа прошетала на недавној додјели Еми награда, а иако њена фризура дјелује као да је испланирана и направљена тако да изгледа перфектно, глумичина фризерка је открила да је направила дословно за неколико минута. Ово значи да је messy реп сан сваке лијене дјевојке која жели да изгледа ноншалантно шик али стварно без много муке.

Још један примјер савршеног messy репа на црвеном тепиху Еми награда видјели смо и на глумици Менди Мур која је отишла корак даље у овој бјути игри и укомбиновала га са црвеним кармином.

Марго Роби је вјероватно највећи фан ове фризуре будући да се често опредјељује за њу и заиста - предивно јој стоји. Уз то, ово је доказ да је messy реп одличан у свакој својој варијанти што значи да можемо да се опустимо и креирамо ону која нам најбоље пристаје.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 03:08