Pamela Anderson / -SHUTTERSTOCK
09/09/2023 u 21:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pamela Anderson odlučila da proda staru odjeću: Moj stil se promijenio

Nekadašnji seks simbol želi se riješiti svoje kako je navela „seksi" odjeće još iz devedesetih kako bi imala više prostora za svoj novi način života

Pamela Anderson nedavno je otkrila svoju odluku o prodaji svoje ogromne modne kolekcije.Naime, nekadašnji seks simbol želi se riješiti svoje kako je navela "seksi" odjeće još iz devedesetih kako bi imala više prostora za svoj novi način života. Ona je prilikom predstavljanja nove kolekcije Pandorinog nakita u Njujorku, otkrila da će prodavati sve svoje kultne modne kombinacije.

-Ne volim trošiti. Bolje da razbistrim misli, raščistim ormar. Napravite mjesta za ovaj novi život. Jedva čekam vidjeti kako drugi uživaju u ovim komadima - poručila je Anderson.

Bivša Playboyeva zečica dodala je da je oduševljena što je dio Pandorine kampanje "za održivu budućnosti" te navela da ne prati trendove.

-Moj stil se nedvosmisleno promijenio tokom godina i oduševljava me što mislim da će drugi pronaći radost kao ja. Nema razloga držati se toga. Ova su sjećanja stvorena za dijeljenje- istakla je.

Jedno od modnih izdanja po kojem je mnogi pamte je ružičasta čipkana haljina koju je nosila tokom dodjele MTV nagrada 2002. godine u Barseloni. Haljina koja je bila toliko prozirna da se vidio donji veš, uskoro će biti na prodaji. Nakon kontroverzi koje su je pratile tokom karijere, Pamela Anderson nedavno je odlučila okrenuti novi list u svom životu. Ističe da je započela mirniji život koji uključuje i obavljanje kućnih poslova. Nedavno je na svom Instagram profilu podijelila fotografije iz svakodnevnog života gdje prostire veš i oduševila svoje pratioce.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 13:33