Пуловер за јесен / -Пуловер за јесен
12/10/2021 u 20:00 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пуловер морате имати ове јесени и зиме

Нова-стара креација без које се не може

На копчање или не, са рол крагном, каишем, са чамац, облим или ве изрезом ове сезоне биће неизбјежни. Пријатни и топли пуловери који се лако комбинују и уз хаљине пријатно су освјежење ове сезоне.

Ако на помен плетеног пуловера имате асоцијације на филмске штребере и школске униформе, вријеме је да размислите поново, поручују модни познаваоци.

Можда је то повратак у 90-те када је овај одјевни предмет био често виђен и на "најпопуларнијим дјевојкама у школи или на факултету", или је у питању неодољива жеља за удобношћу коју је донијела пандемија.

Без обзира на разлог, не може се порећи да је плетени џемпер без рукава главни тренд ове сезоне. Како вријеме постаје све хладније и почињемо да планирамо шта ће се наћи у нашим ормарима наредних мјесеци, пуловери различитих дижина, дезена, оковратника и разних других подтипова пробијају се у први план.

Ове сезоне, дајте машти на вољу и пуловер обуците преко омиљене одјеће са дугачким рукавима.

Дашак штреберског шика даће пуловери са геометријским облицима, нарочито ромбоидима, али ће зато кошуља-хаљина обезбиједити неопходан степен женствености и елеганције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:51