Rijana  / -INSTAGRAM
02/08/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Rijanina bjuti rutina nakon porođaja

Majčinstvo je takođe malo promijenilo Rijaninu rutinu ljepote kada je u pitanju područje oko očiju, kazala je njena šminkerka Prisila Ono

I dok je Rijana ostala vjerna sebi kada su u pitanju njeni nezaboravni stajlinzi i nastupi, postoji jedna oblast koju je promijenila otkako je postala majka, kaže njena šminkerka Prisila Ono.

Definitivno je primjetno da je promijenila svoj pristup u njezi kože.

-Kada sam prvi put počela da radim s njom, bila je kul po pitanju njege kože. Uvijek je vodila računa o svom licu više od mnogih drugih, ali sad je otišla još dalje. Šminkerka je prvo primijetila razliku u teksturi kože.

-Posle trudnoće, više niste toliko hidrirani. Rijana to zna i zato je posvetila maksimalnu pažnju hidrataciji kože.

-Majčinstvo je takođe malo promijenilo Rijaninu rutinu ljepote kada je u pitanju područje oko očiju. Jer, i ona je ipak jedna od nas smrtnica kojima fali još nekoliko sati sna. Rijana je rekla da joj treba nešto da prikrije to nespavanje - rekla je Prisila. -Zato koristimo odličan korektor. I mislim da su podočnjaci je to njen problem broj jedan kada je u pitanju ten - otkriva šiminkerka. Ali ključ za lažiranje dobrog sna ide dalje od nanošenja korektora. - Koristim puder za podočnjake, prije nego što nanesem puder u prahu - objasnila je Prisila. - Zahvaljujući ovom puderu, dio ispod očiju izgleda tako glatko i prefinjeno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
RIJANABJUTI RUTINA
20. maj 2024 10:24