Ilustracija / GETTY IMAGES-ANNELEVEN
14/10/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sedam najljepših torba za jesen

Ali neke torbe su se posebno izdvojile ove sezone

Torbe su slabost mnogih žena i koliko god komada da imaju, opet će kupiti "još jednu". A koje torbe su trendu ove sezone?

Kako odoljeti dobroj torbi? Teško, vrlo teško. Izbor je ogroman i stalno se pojavljuju novi prelijepi modeli. Ali neke torbe su se posebno izdvojile ove sezone.

1. Tkana torba

Tkane torbe mogu biti sinonim za ljeto, ali su ponovo u centru pažnje za jesen putem kožnih iteracija. Bottega Veneta već neko vrijeme servira takve torbe, a sve su i dalje veoma tražene. Kao posledica toga, na tržištu se pojavljuju brojne varijacije tkanih torbi.

2. Prostrana torba

Male torbe izgledaju slatko na Instagram postu, ali u stvarnosti nisu baš tako praktične. Isto se, međutim, može reći i za ogromne torbe koje smo viđali u poslednje vrijeme. Umjesto toga, birajte veliku, prostranu torbu.

3. Klač torba

Suprotno onome što je navedeno gore, ne moraju sve torbe biti praktične. Neke mogu služiti svrsi samo zato što su fantastične. Jesenje klač torbe spadaju u tu kategoriju. Vidjeli smo ih u mnogim oblicima, bojama i dezenima na modnim pistama.

4. Crvena torba

Da je 2023. boja, apsolutno bi bila crvena. Ne samo da je bila najdominantnija boja za proljeće/ljeto, već se pokazala još snažnijom na pisti za jesen/zimu. Iako smo vidjeli sve, od kompletnog crvenog autfita do dramatičnih grimiznih haljina, jedan od najvažnijih i bezvremenskih načina da ga dodate crvenu boju u svoju garderobu je obliku torbe.

5. Trapez torba

Uvijek možete računati na neku vrstu geometrijskog oblika kada su torbe u pitanju, koje viđamo na modnim pistama. A prema Pradi i mnogim drugim modnim kućama, trapez je ono što je u trendu ove sezone.

6. Krznena torba

Pripremite se jer ćete ove sezone vidjeti mnogo krznenih torbi. Meke torbe nalik na oblake iskaču svuda i odlično se slažu s mekanim kaputima od vještačkog krzna.

7. Ručna torba

Još jedan Y2K trend se podigao iz modnog pepela, jer su kopče ponovo počele da ukrašavaju torbe. Ručna torba s kopčama je vrlo praktična, može da se nosi u ruci i, ako vam pukne kaiš na torbi, ne morate da brinete. Možete da je nosite i bez njega.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
TORBETREND
05. maj 2024 15:08