Sunkissed makeup / -INSTAGRAM
12/07/2023 u 22:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Sunkissed makeup" glavni hit na TikToku

Daje vašoj koži blistav, osunčan izgled

TikTok, popularna platforma društvenih medija poznata po postavljanju trendova, pokenula je novo ludilo u bjuti zajednici s porastom "Sunkissed makeup". Ovaj svjež i prirodan pristup kozmetici stekao je ogromnu popularnost među korisnicima, inspirišući bezbrojne video zapise i savjete koji prikazuju umijeće postizanja osunčanog sjaja.

Zanimanje za trend se višestruko povećalo kako su stigli ljetnji mjeseci i trenutno "Sunkissed makeup" ima više od 378,7 miliona pregleda na TikToku, a kreatori dijele tačno kako su kreirali izgled.

- Najnoviji trend ‘‘Sunkissed Makeup‘‘ daje vašoj koži blistav, osunčan izgled koji i dalje izgleda prirodno - objašnjava Elena Pečerli, osnivač brenda šminke ‘‘Pearl Beauty‘‘. Cilj je korištenje highlightera za stvaranje sjaja, ali još jedan ključni sastojak za vraćanje trenda je korištenje rumenila za stvaranje efekta crvene kože od sunca na visokim dijelovima lica.

- Iako nikada ne treba podsticati stvarne opekotine od sunca, ovaj je trend zabavan način dodavanja malo boje, sjaja i definicije vašem makeup izgledu - objašnjava Elena.

Ključ je besprijekorno stapanje svih elemenata jedan u drugi, počevši od najvažnije stvari – pripreme kože. Zatim nanesite kremasti bronzer po obodu lica, kao i visoke tačke, poput vrha nosa i vrhova obraza gdje bi sunce prirodno padalo kako bi se dobila topla osunčana baza.

Nanesite malo rumenila na jagodice i nos, a zatim ćete morati pomiješati svoje rumenilo u obliku slova ‘‘W‘‘, počevši od jagodične kosti, spuštajući se do jabučice obraza, gore preko nosa; i ponovite na drugom obrazu. Takođe možete nanijeti malo rumenila na čelo, malo iznad sljepoočnica, ali ispod linije kose, jer je to još jedna visoka tačka na licu koja je najviše izložena suncu.

Napokon dajte svojim očima toplinu mat smeđom bojom ispod očiju i raspršenim zlatnim sjajem na kapcima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
MEJKAPTRENDOVI
09. maj 2024 21:49