Lopez  / -JUTJUB
25/11/2023 u 20:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tajna mladalačkog izgleda Dženifer Lopez

Saradnica glumice i pjevačice, Kim Burs otkrila je kakva je Dženifer Lopez iza kamera

Bliska saradnica Dženifer Lopez, Kim Burs otkrila je kakva je Dženifer Lopez iza kamera i koja je tajna njenog izgleda.

Glumica i pjevačica Dženifer Lopez konstanto fascinira svojim izgledom, dobrom formom i energijom koju pokazuje na sceni, a sada je njena bliska osoba otkrila koja je tajna njenog top izgleda svih ovih godina.

Kim Burs sa Dženifer sarađuje već 13 godina i radila je na njenim turnejama uključujući i "All I Have" i "It‘s My Party".

U razgovoru za Daily Mail, 55-godišnja Kim pohvalila je Džej Lo jer uvijek radi naporno i istakla da ne misli da će u skorijoj budućnosti otići u penziju.

– To je cijeli spektar koji uključuje velnes, vježbanje, ona se brine za sve to. Ona se brine da pokrije sve i vrijedno radi, stvarno, stvarno radi – otkrila je Kim. Potom su je pitali da li će se Dženifer ikada povući na šta je ona dodala:

– Apsolutno ne. Ona se ne povlači – rekla je.

Podsjetimo se, 2019. godine dod Romeo koji je njen lični lajfkouč i lični trener, podijelio je neke od izbora ishrane Džej Lo. Prema izvoru, njena ishrana se sastoji od "pet osnovnih kategorija: proteina, povrća, masti, ugljenih hidrata i vode".

On je takođe naglašavao i koliko je za ovu zvijezdu važna voda za piće, i da ona uvijek ostaje hidrirana pijući najmanje 7 čaša vode dnevno.

Prema Romeru, ona se kloni prerađene hrane i rafinisanih ugljenih hidrata i "hranjive sastojke dobija iz cjelovitih izvora", kaže on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 09:20