Sindi Kraford / -PROFIMEDIA
24/09/2023 u 01:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tajna mladalačkog izgleda Sindi Kraford: Spriječila pojavu bora uz pomoć trika sa hladnom vodom

Sindi Kraford ima besprekornu kožu lica u 57. godini

Supermodel i glumica Sindi Kraford ima 57 godina, a dame širom sveta inspirisane su njenim izgledom, figurom i njegovanom kožom. Koja je tajna njenog mladalačkog izgleda u srednjim godinama? Glumica koristi jedan trik kada nanosi kozmetiku. Sindi prije nanošenja kozmetike koristi krem-serum u zlatnim kapsulama. Ali cijela tajna održavanja njene kože mladalačkom i elastičnom je u stavljanju kapsula u ledenu vodu prije otvaranja. Prema Sindi, ovo hlađenje seruma pomaže ne samo da povrati hidrolipidnu ravnotežu kože, već i da smanji nadutosti za nekoliko minuta.

 

Svakog jutra glumica masirajućim pokretima raspoređuje hladni serum po cijelom licu, obraćajući posebnu pažnju na problematična mjesta - i njena koža momentalno prestaje da izgleda suvo, a površinski nabori ispod očiju i u uglovima usana se izglađuju.

Međutim, eksperimente sa rashladnim proizvodima za njegu kože treba sprovoditi uz pažljivo praćenje promjena u stanju vaše kože. Naravno, led pomaže u poboljšanju cirkulacije krvi, vraća koži mekoću i sužava pore, ali kao rezultat prekomjerne upotrebe ove metode, možete nesvjesno da izazovete pojavu rozacee.

Kuperoza se osjeća u vidu povećane suvoće lica, neprirodnog rumenila i osjećaja stalne vrućine. Da biste izbjegli rizik od pucanja kapilara, isprobajte tretman protiv starenja Sindi Kraford nedjelju dana. Ako se primjećuje pozitivna dinamika i svi navedeni znaci rozacee su odsutni, najvjerovatnije je ova metoda zaista pogodna za vas. Ukoliko imate osjetljivu kožu neophodno je da se konsultujete sa dermatologom.

Sindi je takođe izrazila svoju posebnu ljubav prema kremama za sunčanje kao još jednom načinu da koža koja starenje ostane mlada. Pošto je dugo koristila visokokvalitetne SPF kreme, primijetila je da UV zračenje nije ostavilo neprijatne tragove na njenoj koži.

Podsjećanja radi, ako ne uključite kremu za sunčanje u svoju rutinu njege kože, rizikujete da rano razvijete fine linije i bore na licu. SPF nanesen na vaše lice će apsorbovati neke od ultraljubičastih zraka tako da je izloženost Suncu na vašoj koži minimalna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 21:22