Demi Mur / -INSTAGRAM
24/09/2023 u 15:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Trikovi Demi Mur za mladalački izgled

Holivudska zvijezda kaže da ima veoma osjetljivu kožu, zbog čega koristi minimalno proizvoda

Demi Mur koja je zagazila u sedmu deceniju života i dalje opravdava titulu seks simbola.

Kada se pojavila na Nedjelji mode u Milanu, momentalno je postala glavna tema i uspjela je da ukrade šou dvadesetogodišnjim manekenkama koje su šetale pistom.

Pleteni komplet u koralnoj boji istakao je glumičinu besprekornu liniju, a primjetno je bilo i lice bez bora, pa se nameće pitanje – kako joj to polazi za rukom?

Mladalački izgled Demi Mur duguje jednostavnim trikovima koji su dostupni gotovo svakoj ženi.

Hidratantna krema

Mur je učila od svoje majke kada je riječ o njegovanju lica i održavanju vlažnosti, pa je jednom prilikom istakla da ju je majka uvijek podsjećala da pere, čisti i maže kožu hidratantnom kremom.

Poseban peškir za uklanjanje šminke

Holivudska zvijezda kaže da ima veoma osjetljivu kožu, zbog čega koristi minimalno proizvoda koji bi eventualno mogli da joj začepe pore ili imaju dodate parfeme.

Kada je u pitanju je uklanjanje šminke, glumica upotrebljava peškir po imenu Make Up Eraser, za koji kaže da skida bukvalno sve ostatke.

Kako je Demi otkrila, nakon što na lice nanese serume i kreme, ona dobro protrlja donju vilicu, jagodice, čelo i vrat.

Glumica tvrdi da tako prođete kroz svu napetost u licu. To aktivira protok krvi u koži. Kada imate više od 50 godina i osjećate se kao da vam koža pada na pod, ovo pruža nevjerovatan lifting.

Rekla je NE alkoholu

Bivša supruga Brusa Vilisa je ranije otvoreno pričala o svojoj borbi protiv alkoholizma, ali je već godinama u sjajnom stanju, što se i te kako odražava i na njenu kožu.

Alkohol, naime, smanjuje količinu antidiuretičkih hormona u organizmu, što održava kožu hidriranom i pomaže tijelu da ponovo apsorbuje vodu.

Ljepota počinje iznutra

Demi Mur je jednom prilikom otkrila da ljepota ne počinje proizvodima za njegu.

Ona smatra da spolja možete da radite šta god želite, ali ako iznutra stanje nije dobro ili se ne osjećate najbolje, ništa što radite spolja neće biti dovoljno efikasno.

gloria.rs

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 04:00