Тексас јакна / -Шутерсток
20/03/2022 u 16:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Заблистајте у тексас јакни

Неизоставан дио прољећних комбинација

​Ако је нека ствар из вашег ормана вјечна, онда је то засигурно тексас јакна. Са доласком сваког новог тренда мијењао се крој и њена дужина. Са принтом или без принта, са беџевима и стикерима или без њих, са одговарајућим фармеркама или сукњом, тексас јакна је неизоставан дио прољећних и јесењих комбинација. Предлажемо вам неколико комбинација за предстојеће топлије дане.

Плисирана сукња већ неколико сезона не излази из моде и у зависности од материјала може се носити током цијеле године.

Ово је лежерна комбинација, све што вам је потребно да овако изгледате јесте обична бијела мајица са В или округлим изразом. Тексас јакна је у овом случају предимензионирана, "oversized", савршена мјешавина елегантног и рок изгледа. За обућу можете бирати тренди балетанке, салонке или патике.

Бохо хаљина и мартинке

Бохо или цвјетне хаљине с прољећем се враћају у излоге радњи. Уграбите посљедње тренутке погодне за ношење чизама и спојте мартинке или ренџерке са дугачком лепршавом хаљином и, наравно, тексас јакном.

Плетени или кашмир сетови

Комнибација која је првобитно била намијењена кућном амбијенту, од прошле године дио је уличне моде.

Вунени и кашмирски сетови су првенствено били намијењени за ношење у најопуштенијим варијантама као што су ношење по кући, одлазак до продавнице или за шетњу са псом.

Није много требало да се ови сетови носе свакодневно и у комбинацији са различитом обућом и детаљима. Сада постоји много више варијанти, па умјесто кашмирног можете купити и јако лијеп памучни сет и да бирате између кроп-топа, хеланки, звонцара, обичног џемпера или оног на копчање. За шта год од овога да се одлучите, тексас јакна треба да прати цијелу комбинацију.

Са звонцарама

Слим и скини моделе фармерица и панталона све чешће мијењају звонцаре. Било да су од тексаса или су мало елегантније, сако слободно можете замијенити струкираним или краћим моделом тексас јакне и тиме освјежити пословну комбинацију.

"Превелика" јакна

Зимска сезона је у потпуности била у знаку "превеликих" капута и јакни, па тако и када су тексас модели у питању, слободно можете да се одлучите за оне два броја веће. Пребаците је преко рамена и укомбинујете са широким џемпером и кратким шортсем за један занимљив и другачији изглед.

Тексас сако

Ако посједујете тексас сако, дефинитивно треба да пробате да га носите са танким каишем око струка. Ово ће му дати једну другачију ноту и нови шмек.

Изношена јакна

Сигурно је да имате барем једну тексас јакну из школских дана или да сте неки модел чак наследили од својих родитеља. Носите је уз мајицу са принтом и хеланке за један шик, спортски и опуштен изглед.

Као кошуља

Потпуно промијените поенту јакне и обуците је испод џемпера на закопчавање. Сјајан начин да тексас јакна замијени кошуљу, а да ви изгледате другачије и једниствено.

Шик детаљ

Ово је толико једноставан, а ефектан трик – заврните рукаве своје јакне да покажете наруквице или сат и изгледаћете другачије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:17