Несвакидашњи случај, породила се у ве-цеу на бензинској пумпи / - Инстаграм
17/07/2021 u 08:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)Жена се породила на бензинскоj пумпи

Кеjтлин Фулертон Манкера каже да jе мислила да има лажне трудове. Осјетила jе да мора да обави нужду, па jе супруга замолила да стане на наjближу бензинску пумпу

Постоjе ријетки случаjеви када су се жене порађале у таксиjу, неке и на jавним мјестима. Ситуациjа у коjоj се жена из Тексаса породила на бензискоj пумпи овjековечена jе видеом, коjи jе постао веома виралан на интернету.

Возите аутопутем и уживате у путовању, а већ следећи минут рађате у ве-цеу наjближе бензинске пумпе. Звучи као неки сценарио за филм, али заправо се то и догодило jедном пару из Тексаса, коjи се упутио кући након посјете породици у сусједноj држави.

image

Несвакидашњи случај, породила се у ве-цеу на бензинској пумпи

- Инстаграм

Кеjтлин Фулертон Манкера каже да jе мислила да има лажне трудове. Осјетила jе да мора да обави нужду, па jе супруга замолила да стане на наjближу бензинску пумпу. Серђо Манкера ниjе ни сањао да ће то бити мјесто на коjем ће се породити његова супруга.

@thesergiomancera

@mancerakaitlyn  this is going to be a story to tell one daya title="naturalbirth" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/naturalbirth">#naturalbirth #laboranddelivery #foryou #DontSpillChallenge #fypシ #houstontx #Houston

/a>

"Осјећала сам притисак, као да морам у ве-це, и чим смо стали, пукао ми jе водењак. Отрчала сам у ве-це", испричала jе Кеjтлин за Еј-Би-Си13.

Отац дјетета jе снимио невјероватан тренутак изласка своjе супруге из ве-цеа са бебом у руци, а онда га обjавио на друштвеноj мрежи ТикТок.

Цијела та прича jе након тога постала вирална.

"Био сам на паркингу, причао сам на мобилни телефон и одjедном ми jе пришла jедна од запослених и рекла да се моjа супруга управо породила. Зграбио сам стариjег сина и отрчао да видим што се догађа. Нисам могао да вјеруjем своjим очима", подсјетио се Серђо.

Мама и беба су превезени у локалну болницу и њихов опоравак за сада иде добро, а Кетлин jе своjе искуство подијелила на Инстаграму у обjави.

"Никад у животу нисам била поносниjа. Стаjала сам сама у ве-цеу и породила се. Наjбоље ствари се догађаjу у неочекиваним тренуцима."

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:53