NIje marila za brata / Instagram
27/02/2023 u 11:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Preminuo Madonin najstariji brat u 66. godini: Živio kao beskućnik

Nikad je nisam volio, ona me nikada nije voljela. Nikada se nismo voljeli, tvrdio je Entoni Čikone

Vijest da je nastariji Madonin brat preminuo, objavio je Džo Henri, suprug Madonine sestre, na svom  Instagramu. Oprostio se uz ove riječi:

- Brat moje supruge, Entoni Čikone, sinoć je otišao iz ovozemaljskog aviona. Poznajem ga od svoje 15. godine, iz Mičigena, u proljeće naših života. Zbogom brate Entoni, Želim da mislim da je Bog, u koga je tvoja blagoslovena majka (i moja) vjerovala, čekajući da te primi. Barem za danas, niko  me neće odvratiti od ove vizije.

Madona (64) i ostali članovi porodice, bili su otuđeni od Entonija. On se borio sa alkoholizmom godinama, i povremeno bio i beskućnik, živeći ispod mosta u Mičigenu. Kritikovao je svoju slavnu sestru i druge članove porodice zbog toga što im nije stalo do njega.

Prije mnogo godina, Entoni je rekao za Dejli mejl:

''Ja sam nula u njihovim očima, ''ne-osoba''. Ja sam sramnta. Da sam se smrznuo, moja porodica vjerovatno ne bi znala, niti bi marila za to šest mjeseci.'' Što se same Madone tiče, imao je oštre reči za nju:

''Nikad je nisam volio, ona me nikada nije voljela. Nikada se nismo voljeli'', tvrdio je.

Madona je odrasla u Detroitu, Mičigenu, zajedno sa Entonijem i ostalom braćom i sestrama. Kada se preselila u NJujork 1978. da bi se bavila plesom i muzikom, Čikone je ostao u Mičigenu.

Nije poznato od čega je Entoni preminuo, ali je poznato da je 2017. završio program rehabilitacije, i ponovo se povezao sa svojom porodicom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 09:58