Igor Starović / - FOTO: NOVOSTI
17/05/2022 u 16:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Преминуо пјевач Дивљег кестена

Игор Старовић је, иначе, по образовању био дипломирани археолог, а ову пасију његовао је до краја живота. Уз музику и археологију његова велика љубав била је и кошарка

Фронтмен популарне групе "Дивљи кестен" Игор Старовић преминуо је данас, после краће болести, у 56. години - потврђено је "Новостима" у породици.

Игор је провео 10 година у бенду "Дивљи кестен" гдје је био пјевач, композитор и аранжер. Група је настала 1992. године за време рата и одмах су постали миљеници публике. Снимили су пет албума иза којих су остали велики хитови: "Сузе кријем, саме теку", "Ти си моја музика", "Kристина", "Зоране, Зоране", "Наташа", "Гори, гори, срце моје"...

Група је уживала велику популарност, одржали су на хиљаде концерата широм земље и свијета, освајали бројне музичке награде. Прије непуних годину дана Игор и група "Дивљи кестен" добили су признање "Београдски побједник" за "допринос и очување традиције у поп музици".

Игор Старовић је, иначе, по образовању био дипломирани археолог, а ову пасију његовао је до краја живота. Уз музику и археологију његова велика љубав била је и кошарка.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
29. jun 2022 07:45