Princeza Iman od Jordana / screenshot Instagram
14/03/2023 u 13:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Princeza Iman od Jordana izgovorila sudbonosno "da": Vjenčanica po mjeri princeze

Zadivljujuća mlada se odlučila za Diorovu rolka vjenčanicu A kroja po mjeri za svoj veliki dan, sa nježnim čipkastim detaljima

Princeza Iman od Jordana izgovorila je sudbonosno "da" svom izabraniku Džemilu Aleksandru Termiotisu juče na raskošnom vjenčanju.

Iman (25) je drugo dijete kraljice Ranije (51) i kralja Abdulaha II (60). Zadivljujuća mlada se odlučila za Diorovu rolka vjenčanicu A kroja po mjeri za svoj veliki dan, sa nježnim čipkastim detaljima. Vjenčanica je veoma svedena, pa sem minimalne čipke nema dodatne detalje. Iman je izgledu dodala neizostavni veo i dijamantsku tijaru njene majke, kraljice Ranije. Šminkom je tek naglasila oči i dodala malo rumenila, pa je cjelokupan izgled bio veoma nježan.

Kraljica Ranija uz koju uvijek ide epitet jedne od najljepše obučenih žena na svijetu, za ovu važnu priliku se odlučila za elegantnu puder roze haljinu koja seže do poda, a takođe je veoma svedena.

- Iman, molim se da ti ovo sljedeće poglavlje u životu donese onoliko radosti, ljubavi i smijeha koliko si nam donijela  tokom godina. Čestitam svatovima - napisala je Ranija na Instagramu uz fotografiju ćerke i njenog izabranika.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 18:35