Džoli i Pit / kolaž: Instagram/Shutterstock
11/07/2023 u 11:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Anđelina i Bred opet na sudu: Bivši supružnici sada se spore oko vinarije

U sporu u kome je Bred podnio tužbu protiv Džoli zbog tajne prodaje polovine njihove vinarije u Francuskoj "Šato Miraval", Džoli je podnijela kontratužbu protiv Pita, navodeći da su njegove tvrdnje smiješne, prenosi Njujork post

Glumica Anđelina Džoli podnijela je sudu dokumente u kojima se omalovažavaju tvrdnje njenog bivšeg supruga, glumca Breda Pita da je on podigao njihov posao sa vinom, navodeći da je on posjetio vinograde samo kako bi se divio radu francuskih radnika koji su, kako tvrdi, napravili posao.

U sporu u kome je Bred podnio tužbu protiv Džoli zbog tajne prodaje polovine njihove vinarije u Francuskoj "Šato Miraval", Džoli je podnijela kontratužbu protiv Pita, navodeći da su njegove tvrdnje smiješne, prenosi Njujork post.

Džoli i Pit su vinariju kupili 2011. godine i imali su dogovor da niko ne može da proda polovinu imanja bez saglasnosti drugog.

Pit je 2014. godine izjavio da je sada farmer i da ga interesuje koja je zemlja najpogodnija za gajenje grožđa, nivo šećera, kiselosti grožđa kao i vrijeme berbe.

U tužbi koju je glumac podnio protiv bivše supruge, navodi se da njena odluka da proda svoju polovinu prijeti da uništi projekat u koji je Pit "uložio sebe", kao i da je prodala svoj udio u kompaniji, suprotno dogovoru koji su sklopili dok su bili u braku, kako bi mu se inatila nakon što je njihov brak propao.

- Pit je glumac, a ne vinar. On se bavi iluzijama, a ne prljavštinom i grožđem - navela je Džoli u kontratužbi i dodaje da je Pit "pljačkao" vinariju koristeći zaradu za neozbiljne projekte, uključujući renoviranje studija za snimanje.

Par se razdvojio 2016. godine, a predstavnik Pita nije odgovorio na zahtjev za komentar Njujork posta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:41