/ -TWITTER
22/11/2023 u 11:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Crni petak" Elija Rota stiže u bioskope u decembru

Na popularnom filmskom veb sajtu „Rotten Tomatoes" od kritičara već ima 86 odsto ocjenu

Slešer horor "Crni petak" stiže kao savršeni završetak prodajnog ludila koje dolazi u narednim sedmicama s velikim i visokim popustima, jer su glavne žrtve ovog filma oni koji su prouzrokovali nerede za vrijeme američkog otvaranja popularnog "Crnog petka". "Satiričan, urnebesan, brutalan i bez pardona, ‘Crni petak‘ je slešer horor stare škole s modernim duhom," hvale ga distributeri.

Na popularnom filmskom veb sajtu "Rotten Tomatoes" od kritičara već ima 86 odsto ocjenu, a kad su u pitanju ovakvi horori - ocjena od publike može samo na bolje.

Prvi trejler filma na dinamičan način izmjenjuje simpatičan šarm američkog gradića s jezivim kadrovima serijskog ubice koji svoje žrtve priprema za najstrašniju večeru ikada.

Nakon što neredi na Crni petak završe tragično, misteriozni ubica inspirisan Danom zahvalnosti teroriše Plimut – mjesto koje je osnivač tog praznika.

Otimajući stanovnike jednog po jednog, uskoro otkriva zlokobniji praznični plan. Hoće li grad otkriti ubicu i preživjeti praznike… ili će postati gosti za njegovim suludim prazničnim stolom?

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 10:21