Драган Маринковић / З портал
26/05/2022 u 16:45 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Драган Маринковић: Гдје је глумац ту је позориште

Ауторска представа популарног Маце "Каква ти jе жена, такав ти jе живот" након региона и Европе гостовала је у Подгорици, за јесен Сарајлија најављује поновно дружење

Ауторска представа Драгана Маринковића Маце "Каква ти jе жена, такав ти jе живот" након региона и Европе гостовала је у Подгорици. Вјечна тема мушко-женских односа, уз неограничен хумор овог Сарајлије, присутна је и међу публиком која је још није ни одгледала па се чини да јој је позоришни вијек пуно дужи од двије године, колико се изводи. Ова хит комедиjа jе уjедно и пета ауторска представа популарног глумца и комичара, који за себе каже да је Драган Маринковић, док је Маца - бренд за шоу биз.

Како је обећао од јесени ће настојати да резервише неку већу позоришну салу и обрадује већи број Подгоричана који би одгледали представу уз неограничену конзумацију смијеха.

- Гдје је глумац ту је позориште - казао је Маца, свјестан да ту гдје он борави мора стајати упозорење за окружење јер изазива болове у стомаку од смијеха, велику количину суза радосница, а постоји и могућност губљења гласа од силног смејања!

На себи своjствен начин Маца jе ову симпатичну представу приближио публици кроз причу о човjеку коjи се одмах након развода и након што га jе жена избацила из куће, запути у кафану, гдје одлучује да с публиком подиjели своjу животну причу.

У цијелом региону, али и шире, гдје има људи истог говорног подручја, представа има своју публику, зато што је животна и тачна.

- Мушко-женски односи су вјечна интрига за све нас. Нисам хтио да буде банална, да неког понизим. Што јој је био циљ ми смо и постигли. Постали смо саможиви, размажени, а после се чудимо како не можемо да живимо у двоје. Представа је предуховита јер је претачна. Говори о дивним стварима и има поруку која је смислена у општем бесмислу. Љубав није покер па да је можемо одиграти на блеф, као што све у животу фолирамо, све је фејк или инстант, па и везе и бракови. Љубав није у посједовању већ у разумијевању - поручио је Маца.

У изопаченом свијету све је изопачено, а бити искрен према себи и мирно заспати је једини бенефит, оцјењује глумац.

- Не бавим се нуспојавама, јер немам живаца за то, праг толеранције ми је минус 24. Отишли смо предалеко, дјеца могу да те пријаве за насиље, жена може да те пријави за злостављање, нечија повријеђена жена може да ти запали ауто, јер светећи се свом невјерном мушкарцу запали му ауто и тако унипшти шест около, међу којима и твој. Жене данас мафијају, а има заиста и оних које трпе насиље због погрешних изговора. А ми? Бавимо се јавним личностима. Ако сам јавна личност, нисам јавно добро - истакао је Маринковић.

Како је објаснио, уклопити се гдје ти није мјесто је проклетство интелигенције.

- Не можеш побјећи од будала и игнорисати их, јер су на многим мјестима. Све је изгубило смисао. Папак је гори од атомске бомбе. Зато људи чувајте своје жене и мирно спавајте - поручио је Маца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 14:27