Kijanu Rivs / -PROFIMEDIA
21/09/2023 u 11:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Džon Vik se vraća?

Već je poznato da će se franšiza nastaviti sa TV serijom „The Continental", koja će debitovati na Peacock streaming servisu 22. septembra

Devet godina nakon što je prvi film o Džonu Viku postao iznenadni hit, "Džon Vik: Poglavlje 4" naizgled je zatvorio knjigu o filmskoj franšizi, ali izgleda da postoji šansa da se ona vrati. Kultni lik Kianu Rivsa naizgled je ubijen u poslednjem filmu koji je u bioskope stigao u martu i zaradio 187,1 miliona dolara u Americi i 426,5 miliona dolara u cijelom svijetu. Kraj filma pokazuje da je Rivsov naslovni lik mrtav.

Već je poznato da će se franšiza nastaviti sa TV serijom "The Continental", koja će debitovati na Peacock streaming servisu 22. septembra. Producent Basil Ivanik otkrio je u novom intervjuu za Collider da je Rivs želio da bude "ubijen" u četvrtom filmu, ali je istakao da postoji "barem deset odsto šanse" da će se vratiti.

-Snimanje ovih filmova je tako iscrpljujuće i uništava Rivsa, fizički i emocionalno - započeo je Basil.

-Na kraju, on uvijek kaže da ne želi više da ponavlja snimanja i mi se uvijek složimo s njim. Iako on kaže da želi biti ubijen na kraju, mi uvijek ostavimo deset odsto šanse da će se vratiti- ističe producent.

-Svi želimo još jednog Džona Vika. Ne znamo kako će izgledati i kada će se dogoditi, ali mi se volimo i volimo ovaj svijet- nastavio je.

Producent je dodao da su on, Rivs i reditelj Čad Stahelski postali tako dobri prijatelji da žele da nastave da snimaju filmove o Džonu Viku samo kako bi "ponovo radili jedan s drugim".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 21:57