11/02/2021 u 00:00 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Istina na velikom platnu

Film “Spencer” o životu pokojne britanske princeze Dajane, o kojem se u posljednje vrijeme mnogo pri
Film “Spencer” o životu pokojne britanske princeze Dajane, o kojem se u posljednje vrijeme mnogo priča, neće se svidjeti članovima kraljevske porodice, tvrdi stručnjak za biografije Robert Džobson, koji je i sam princezu Dajanu jako dobro poznavao i zato sada kaže da je nezadovoljstvo dvora jednostavno neizbježno.
Film reditelja Pabla Larejnana i autora Stivena Najta s Kristin Stjuart u glavnoj ulozi usredsrediće se na sporni vikend u Sandringamu, kada je Dajana navodno donijela jednu od ključnih odluka za svoj brak, a uz Kristin u filmu će glumiti i Timoti Spel, Seli Hokins i Šon Haris.
- Poznavao sam je lično i zato tvrdim da se članovima kraljevske porodice taj film uopšte neće svidjeti, ali očekuju to već sami. Ali mislim da je najvažnija ineterpretacija glumice i koliko dobro ona može odglumiti tu ulogu. Moraćemo da pričekamo i vidimo - rekao je Džobson za “US Weekly” i dodao da će u filmu biti prikazana cijela istina.
Biće to prvi film o životu članova britanske kraljevske porodice nakon serije “The Crown”, na koju su stručnjaci, političari i porodični prijatelji upozorili da izvrće istinu, a oni najoštriji proglasili su je zlobnim napadom.
Film “Spencer” premijeru bi trebao da doživi ove jeseni, ali tačan datum zasad nije objavljen.


Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:27