Ivi Štrljić 3. Beogradski pobednik / -INSAGRAM-IVASTRLJICOFFICIALE
21/10/2022 u 18:46 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ivi Štrljić "Beogradski pobednik" treći put zaredom

Zlatna statua kao poseban rođendanski poklon

Beogradska glumica Iva Štrljić okitila se titulom naјbolje glumice za 2022.  i zlatnu statuu osvojila treću godinu zaredom.

Ona se na društvenim mrežama pohvalila "Beogradskim pobednikom"  i priznala da ima posebne emociјe prema njemu zbog "čvrste, ali nježne ljubavi prema Beogradu - naјljepšem  gradu na sviјetu".

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam treći put dobila nagradu "Beogradski pobednik". Prva dva puta za ulogu Dijane Erski u seriji "Igra sudbine," a sada za novu ulogu Lili u seriji "Od jutra do sutra". Ono što je zanimljivo je to da sam samu informaciju o tome da sam nagradjena dobila baš na dan svog rođendana, 7. oktobra, pa mi ona dođe i kao lijep rođendanski detalj. Sa radošću nastavljam da radim na ovom liku koji trenutno igram ali i na nečemu novom o cemu cemo tek pričati - kazala je Iva za portal Dana.

Svečana, sada već tradicionalna dodjela nagrada BEOGRADSKI POBEDNIK 2022, za rezultate ostvarene u kulturnom, javnom i privrednom životu na teritoriji Balkana, organizovana je 19. put, a održana u Hotelu Radisson Collection u Beogradu.

Po odluci žirija, pravo na ovo prestižno priznanje, pripada onima koji su svojim radom ostvarili natprosječne rezultate u svojim oblastima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:05