Džon Lenon / -PROFIMEDIA
27/10/2023 u 14:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Izlazi dokumentarac sa ekskluzivnim materijalom o ubistvu Džona Lenona

Serija, u kojoj pripovijeda glumac Kifer Saterlend, takođe će se osvrnuti na osudu njegovog ubice, Marka Dejvida Čepmena

Očevici ubistva Džona Lenona prvi put će govoriti u novoj dokumentarnoj seriji o napadu na zvijezdu Bitlsa. Trodelna Apple TV+ serija "Džon Lenon: Ubistvo bez suđenja" će sadržati ekskluzivne intervjue očevidaca i nikada ranije viđene fotografije sa mjesta zločina.

Serija, u kojoj pripovijeda glumac Kifer Saterlend, takođe će se osvrnuti na osudu njegovog ubice, Marka Dejvida Čepmena.

Produkciji su odobreni brojni zahtjevi po Zakonu o slobodi informacija od strane Policijske uprave Njujorka, Odbora za uslovni otpust i kancelarije okružnog tužioca.

Serija takođe uključuje ekskluzivne intervjue sa očevicima koji prvi put govore zajedno sa nekim od Lenonovih najbližih prijatelja, kao i intervjue sa Čepmanovim braniocima, psihijatrima, detektivima i tužiocima.

Seriju režiraju Nik Holt i Rob Koldstrim sa izvršnim producentima Dejvidom Gloverom, Markom Rafaelom i Robom Koldstrimom i producentima Sajmonom Banijem i Luisom Li Rejem. Datum izlaska još nije objavljen.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 19:43