Ekipa „Komedije na tri sprata” u Podgorici / -DAN
28/10/2022 u 23:59 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Komedija na tri sprata” premijerno prikazana u Podgorici

Podgoričkoj publici i novinarima u bioskopu Sinepleks, pored rediteljke Sandre Mitrović, poklonili su se i glumci Slobodan Boda Ninković, Miodrag Radonjić, Pavle Mensur i Vanja Nenadić

Film "Komedija na tri sprata", mlade rediteljke Sandre Mitrović premijerno je sinoć prikazan u Podgorici. Podgoričkoj publici i novinarima u bioskopu Sinepleks pored rediteljke, poklonili su se glumci Slobodan Boda Ninković, Miodrag Radonjić, Pavle Mensur i Vanja Nenadić.

Oni su samo dio fenomenalne glumačke postave u kojoj su još Seka Sablić, Vesna Trivalić, Dragan Jovanović, Ljubomir Bandović, Nataša Tapušković, Viktor Savić...

U stilu pravih holivudskih filmova, debitantkinja Sandra Mitrović, koja je dugo živjela u Americi, znala je da je za dobar film, prije svega, neophodna vrhunska glumačka podjela, zatim dobro odabrana ekipa - od snimatelja, preko direktora fotografije, do scenografa. Na kraju se odvažila da potopi i cijelu scenografiju, ali i da prvi put u srpskom filmu prikaže poplavu.

image

Sandra Mitrović

-DAN

- Ovo je moje prvo dugometražno ostvarenje. Već u startu su moja očekivanja bila premašena, čim su svi glumci prihvatili da igraju u mom filmu. Uspjela sam da sve svoje prve izbore dobijem u prvom filmu. Cio proces snimanja filma je bio stvarno bolji nego što sam mogla i da zamislim. Toliko su se svi trudili da nam ovo uspije, energija je bila divna, kao da smo svi postali neka mala porodica na setu. Baš smo se potrudili da napravimo jednu toplu priču, porodičan film koji je cijela porodica može da gleda - kazala je rediteljka.

Iako je naziv filma „Komedija na tri sprata” publika uplakana izlazi iz sale, jer ova porodična drama i nema tako srećan kraj.

- Film sem komedije nudi još spratova emocija - objasnila je Mitrović.

image

Slobodan Boda Ninković

-DAN

Neko ko se bez razmišljanja prohvatio uloge vodoinstalatera Milenka u filmu je legendarni Slobodan Boda Ninković.

- Sandru znam od prije 5-6 godina kada smo radili jedan njen ispitni film. Tada sam ukapirao da je to pametna i talentovana djevojčica koja zna šta hoće i nisam mnogo razimišljao kad mi je poslala scenario, koji mi se naravno veoma dopao. Uživali smo u radu zato što je ona uspjela, a što nije baš lako, da okupi ovakvu ekipu i da onda radimo u miru i mislim da je rezultat dobar - kazao je Ninković.

image

Miodrag Radonjić

-DAN

Čuvani Baća iz filma Južni vetar, Miodrag Radonjić ostvario je ulogu Moma u ovoj komediji. Njegova komunikacija sa Živkom koju tumači Seka Sablić i Ljubomirom Bandovićem u liku Srleta donijela mu je glumački zadatak različit od svih dosadašnjih.

- Ovo je veoma zanimljiva uloga. Bilo je zadovoljstvo i velika čast što sam igrao sa ovakvim velikanima glumišta i uspio da napravim drugačiju ulogu za razliku od onih koje sam dosad igrao - kaže Radonjić.

image

Vanja Nenadić

-DAN

Mladoj glumici Vanji Nenadić se ove godine u nekoliko projekata posrećilo da igra sa svojim glumačkim idolima, kako na filmu i u serijama, tako i u pozorištu.

- Prvo sam pročitala scenario i on me kupio. Nisam znala što ko igra, ali kad sam dobila ulogu posle kastinga i kad su mi rekli ko sve igra tu definitivno više nije bilo dvojbe. Ludilo. Ovakav projekat je kruna za mladog glumicu gdje se i dalje svrstavam. Sada ponosno smijem da kažem da je Boda moj prijatelj. Radili smo i u pozorištu dvije predstave zajedno. On je najdivniji čovjek kojeg poznajem i čast mi je da sam sa njim u društvu i iza kamere - iskrena je Nenadić.

image

Pavle Mensur

-DAN

Sve popularniji mladi glumac Pavle Mensur alijas Nenad je takođe bio na visini zadatka u ovom ostvarenju.

- Ne znam što bih pametnije rekao od toga nego da mi je nevjerovatna čast sa najzvučnijim imenima bivše Jugoslavije dijeliti kadar. Pored njih nije bilo teško pored glumiti, ali je odgovornost bila velika, jer je trebalo podići sebe na veći nivo kako bi pokušao da pariraš takvim imenima - iskren je Mensur.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 17:50