Vojin Ćetković dobija poštu na sredi kuma Nebojše Glogovca / -SKRINšOT/INSTAGRAM
02/11/2023 u 18:50 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kumovi zauvijek: Vojin Ćetković prima poštu u Ulici Nebojše Glogovca

Reditelj Balša Đogo podijelio je na društvenim mrežama Vojinov račun, gdje ispod imena glumca stoji i ime ulice koje nosi naziv po njegovo kumu

Glumac Nebojša Glogovac preminuo je prije pet godina, a njegov lik i djelo živi danas. U čast slavnog umjetnika ustanovljena je nagrada "Nebojša Glogovac" za najboljeg mladog glumca, koju dodjeljuje Jugoslovensko dramsko pozorište, koje je bilo njegovo matično.

Pored ovog priznanja i murala, koji krase gradove, pokrenute su brojne peticije, da glumac dobije i svoju ulicu.

U čast Nebojše Glogovca nekoliko ulica ponijelo je njegovo ime, a jedna se nalazi u Čortanovcima u Inđiji. Ipak, zanimljivost koja je mnoge raznježila i rastužila vezuje se za činjenicu da u ovoj ulici u Čortanovcima nekretninu posjeduje i njegov kum Vojin Ćetković.

Prije par godina su Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković sagradili svoju malu oazu mira u Čortanovcima. Sada je ulica u kojoj se nalazi njihova kuća, promijenila je ime i nosi naziv po njihovom kumu Nebojši Glogovcu.

Reditelj Balša Đogo podijelio je na društvenim mrežama Vojinov račun, gdje ispod njegovog imena stoji i ime ulice koje nosi naziv po Glogovcu.

Fotografija je izazvala lavinu komentara i emotivnih poruka na mrežama, a jedan je ostavila i Sloboda Mićalović.

Dva glumca godinama su bili nerazdovjni prijatelji. Njihovo prijateljstvo počelo je na studijama. Na klasi su bili sa Natašom Ninković i Sergejom Trifunovićem, a prijateljstvo su krunisali kumstvom 1996. godine, prenosi K1.

Tada je Vojin bio kum na Nebojšinom vjenčanju sa prvom suprugom Minom, a kasnije je i krstio njegove sinove Gavrila i Miloša.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 11:30