rajan g / -RAJAN G
29/10/2021 u 16:40 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марго Роби добија Кена – Рајана Гослинга

Холивудски глумац у финалним преговорима је за улогу Кена у филму о познатим луткама "Барби"

Холивудски глумац Рајан Гослинг у финалним преговорима је за улогу Кена у филму о познатим луткама "Барби", а улогу његове партнерке Барби ће носити Марго Роби, преноси Њујорк Пост.

Четрдесетогодишњи момак из "Бележнице" спрема се за улогу легендарног лика Мател-а поред Марго Роби, која је потписала улогу главне даме у филму Ворнера Броса. Гослинг је наводно у почетку одбио улогу, због, како је навео, свог заузетог распореда, али није јавно говорио о преговорима.

Извршни директори студија су вјеровали да је Гослинг "једини избор" за улогу Кена, те су били упорни. Тако је Гослинг сада, наводно, спреман да стави свој потпис на уговор, а снимање би требало да почне почетком следеће године.

Филмски редитељи Грета Гервиг ("Бубамара", "Мале жене") и њен партнер, Ноа Баумбах ("Брачна прича", "Лигња и кит"), писали су сценарио, па се очекује да ће филм вјероватно бити необична интерпретација Барбикине и Кенове измишљене љубавне приче.

Како наводи Њујорк Пост, Марго Роби је први пут била повезана са филмом "Барби" прије скоро три године, у јануару 2019., када је њен кастинг најављен, међутим, почетак снимања филма имао је неколико одлагања, због техничких проблема, а затим и пандемије вируса корона.

Док чекамо почетак снимања овог, "пластик фантастик" филма, и Гослинга у улози чувеног Кена, обожаватељи могу да га виде на екранима у акционом трилеру "Сиви човјек".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:43