Prijatelji ponovo zajedno, Peri, Koks i Aniston / -KANAL5.MK
04/11/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Metju Peri postumno dobija zvijezdu na Stazi slavnih pored Dženifer Aniston i Kortni Koks

Holivudska privredena komora čeka pristanak porodice

Svijet se i dalje oprašta od Metjua Perija, a mogućnost da slavni glumac posthumno dobije zvijezdu na holivudskom Bulevaru slavnih, u istom dijelu gdje svoje zvijezde imaju Kortni Koks i Dženifer Aniston, je realna ukoliko to njegova porodica bude željela, prenosi portal TMZ.

Holivudska privredna komora, koja nadgleda čuveni holivudski Bulevar slavnih, ističe da bi voljeli da odaju počast pokojnom glumcu zvijezdom i posthumnom ceremonijom, ali na njegovoj porodici je da odluči da li će se i kada to dogoditi.

- Rečeno nam je da je Metju ranije izabran da dobije zvijezdu, i to 2013. godine nakon što ga je prijavila njegova PR firma, ali ceremonija nikada nije zakazana i 2018. nagrada je istekla - saopšteno je iz Holivudske privredene komore.

Ipak, oni su uvjereni da bi mogli da obnove nagradu za Perija, što bi morao da odobri predsjednik komisije za izbor. Do sada, kako navodi TMZ, a prenosi Telegraf, niko iz Metjuove porodice nije kontaktirao Holivudsku privrednu komoru u vezi sa zakazivanjem ceremonije, ali to je razumljivo, s obzirom na trenutnu situaciju.

Tu je i sponzorska naknada od 75.000 dolara, koja obuhvata zvijezdu i ceremoniju na Stazi slavnih, a novac može da uplati studio, član porodice ili prijatelji.

Holivudska privredna komora bi voljela da stavi Metjuovu potencijalnu zvijezdu u isto područje gdje zvijezdu imaju njegove koleginice iz serije "Prijatelji", Kortni Koks i Dženifer Aniston.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 04:52