Zločin je moj u SIneleksu / -PLAKAT
05/12/2023 u 16:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Noć evropskog filma u Cineplexxu

Nakon filma će biti organizovana debata sa rediteljem Androm Martinovićem

Evropska noć bioskopa – European Cinema Night vraća se i ove godine sa uzbudljivim rasporedom evropskih filmskih projekcija u bioskopima širom Evrope.

U okviru Evropske noći, u bioskopu Cineplexx Big Fashion u Podgorici, biti prikazan film Zločin je moj (Mon crime), u četvrtak, 7. decembra, od 20h. Ulaz za projekciju je besplatan.

Kako bi ponudili sveobuhvatno iskustvo izvan projekcije, nakon filma će biti organizovana debata sa rediteljem Androm Martinovićem. Ove aktivnosti imaju za cilj da i publici pruže priliku da diskutuje o filmovima.

Šest godina nakon pokretanja inicijative, Creative Europe MEDIA, program Evropske unije koji podržava evropski audiovizuelni sektor i mreža Europa Cinemas udružuju se kako bi predstavili Evropsku noć bioskopa pod sloganom "Dijeljenje priča koje volimo".

Ova inicijativa ima za cilj da približi Evropu svojim građanima slavljenjem bogatstva i raznovrsnosti evropske filmske kulture putem besplatnih projekcija širom kontinenta.

Ovog puta, 85 bioskopa iz mreže Europa Cinemas će učestvovati u ovoj ediciji. Svaki bioskop je odabrao evropski film prema interesima svoje publike, kako bi pružio prilagođeno filmsko iskustvo.

Ova inicijativa će doprijeti do više od 10.000 posjetilaca bioskopa u brojnim gradovima širom Evrope, povezujući publiku oko zajedničkog evropskog identiteta izgrađenog na raznolikosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:50