True Detective / -HBO PROMO
29/09/2023 u 11:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Objavljen datum početka emitovanja nove sezone serije „True Detective"

Prošlo je četiri godine od poslednje, treće sezone u kojoj su glavne uloge tumačili Maheršala Ali i Stiven Dorf koji su istraživali nestanak dvoje djece

Objavljen je datum izlaska četvrte sezone kultne serije "True Detective". Serija, zvanično nazvana "True Detective: Night Country", čija se radnja odigrava u zaleđenim divljim predjelima Aljaske, vraća se 14. januara u Sjedinjenim Državama na HBO Max. Datum izlaska za Veliku Britaniju i ostatak svijeta još nije potvrđen.

Kao što je ranije potvrđeno, Džodi Foster će glumiti u ovoj sezoni zajedno sa bivšom bokserskom šampionkom Kali Rejs, dok je Isa Lopez šouraner, pisac, izvršni producent i rediteljka svih epizoda. Takođe je podijeljen i novi trejler. 

Zvanični sinopsis sezone, prema magazinu Variety, glasi: "Kada duga zimska noć padne u Enisu na Aljasci, osam muškaraca koji upravljaju istraživačkom stanicom Tsalal Arctic nestaje bez traga.

Da bi riješile slučaj, detektivke Liz Denvers (Foster) i Evanđelin Navaro (Rejs) moraće da se suoče sa tamom u sebi i kopaju po ukletim istinama koje leže pod vječnim ledom."

Pored Džodi Foster i Kali Rejs u seriji igraju Fiona Šo, Fin Benet, Izabela Star Lablank, Ana Lambe, Kristofer Eklston i Džon Hoks.

"True Detective" je osvojio pet Emmy nagrada od svoje premijere 2014. godine, uključujući za izvanrednu glumačku postavu u dramskoj seriji, režiju dramske serije i druge nagrade.

Prošlo je četiri godine od poslednje, treće sezone u kojoj su glavne uloge tumačili Maheršala Ali i Stiven Dorf koji su istraživali nestanak dvoje djece.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 13:33