/ -JUTJUB/SKRINŠOT
07/12/2023 u 12:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Osvanule nove slike i spojleri za „Deadpool 3"

Jedna od novih fotografija prikazuje Dželmenovog Vulverina u sniježnoj šumi u borbi sa likom koji veoma liči na zlikovca Sabretuta

Već smo znali da će se Hju Džekmenov Vulverin vratiti u filmu "Deadpool 3" na velika vrata, ali smo možda upravo saznali za još jednog člana X-Mena koji bi mogao da se probije. Novi set fotografija iz Mirora je procurio ovog vikenda i izgleda potvrđuje još jedan veliki nastup X-Mena, pored mogućeg velikog spojlera.

Jedna od novih fotografija prikazuje Dželmenovog Vulverina u sniježnoj šumi u borbi sa likom koji veoma liči na zlikovca Sabretuta. Međutim, možda je još značajnije ono što vidimo na drugoj slici: Deadpool nosi odsječenu glavu Sabretuta. Izgleda da njegovo vrijeme u MCU-u može biti kratkog vijeka. Sabretut se prethodno pojavio u više filmova X-Men: originalnom X-Men iz 2000. godine i u X-Men Origins: Wolverine iz 2009. godine.

Takođe treba napomenuti da Miror izveštava da se još jedan X-Men karakter, Toad, pojavio na setu.

Možda nije zvanično, ali to su najnovije informacije koje možemo da saznamo o dugo očekivanom filmu Deadpool 3. Nakon rešenja štrajka holivudskih glumaca prošlog mjeseca, Dizni je objavio da je i dalje posvećen izdavanju filma sledeće godine, ali je odložio premijeru filmu sa 3. maja na 26. jul. Sa nekoliko drugih odlaganja, to je jedini MCU film koji izlazi sledeće godine.

U međuvremenu, fanovi su žestoko spekulisali o tome kakvi kameo nastupi i likovi nam dolaze u novom filmu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
23. maj 2024 08:24