Индијана Џонс Сицилија / -твитер
11/10/2021 u 20:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Почело снимање Индијане Џонс на Сицилији

Пето поглавље саге о најпознатијем археологу на свијету режираће Џејмс Манголд умјесто Стивена Спилберга

У одличној форми са скоро 80 година у црној мајици и бијелом шеширу, Харисон Форд је стигао на Сицилију не би ли снимио још један наставак славног филма Индијана Џонс.

Након што није одолио италијанском сладоледу и позирао за пар селфија, славни глумац је обукао препознатљиву кожну јакну, браон шешир, узео бич у руке и снимио прве сцене филма у "Дизнијевој" продукцији, које ће у Италији бити снимане у мјестима Трапани, Сан Вито Ло Капо, Сегеста, Кефалу.

Филм би требало да кошта око 20 милиона еура, а на њему ће радити око 600 људи. Како преноси дневни лист Република, на Сицилији је резервисано 400 хотелских соба само за људе запослене на филму по укупној цијени од око 400.000 еура док су за звијезде филма изнајмљене виле по цијени од 20.000 еура.

Пето поглавље саге о најпознатијем археологу на свијету режираће Џејмс Манголд умјесто Стивена Спилберга. У филму се појављује и Антонио Бандерас. Излазак филма се очекује 29. јула 2022. неколико дана након што ће Харисон Форд напунити 80 година.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:44