Pol Meskal / -PROFIMEDIA
10/08/2023 u 18:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Pol Meskal dobio ulogu u Gladijatoru 2

On će glumiti u filmu sa Koni Nilsen, koja igra Lucijusovu majku i jedina je zvijezda koja je ponovila svoju ulogu u Gladijatoru

Irski glumac Pol Meskal dobio je ulogu u predstojećem "Gladijatoru 2", u kojem će igrati glavnog junaka Lucijusa, nakon što su ga producenti filma vidjeli bez majice na projekciji.

-Bilo je naelektrisano. Dame u publici su bile veoma glasne, a mi smo bili kao, ‘Mislim da smo pronašli svog momka‘ - kaže kopredsjednica Paramaunta Darija Čerček, koja je vidjela nastup sa kolegom Majklom Ajerlendom, za Varajeti. Darija Čerček je priznala da je reakcija koju je Pol dobio tokom nastupa u predstavi Tramvaj zvani želja u londonskom Vest Endu uticala na odluku producenta. Igrao je Stenlija, a za nekoliko trenutaka je skinuo majicu - rekla je Darija Čerček i dodao da je publika oduševljena, a i ona.

Kada je nominovan za Oskara 2023. za najboljeg glumca za ulogu u Aftersunu, Pol je otkrio da nije bio na audiciji za glavnu ulogu u Gladijatoru 2, već mu je umjesto toga ponuđena nakon sastanka jedan na jedan sa 85-godišnjim rediteljem Skotom.

-Veoma sam ponosan što sam to uradio- rekao je tada glumac i dodao: -To je zastrašujući podvig. Nervozan sam zbog uloge, ali osjećam da mogu. Gladijator je jedan od mojih omiljenih filmova, tako da mi je sve to nevjerovatno. Iskreno, ovo je za mene veće iznenađenje od nominacije za Oskara.

On će glumiti u filmu sa Koni Nilsen, koja igra Lucijusovu majku i jedina je zvijezda koja je ponovila svoju ulogu u Gladijatoru. Pored pomenutih, u filmu će glumiti i Đimon Honsu, Pedro Paskal, Denzel Vošington i drugi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 16:41