Салма Хајек / Фото: EPA-EFE/NINA PROMMER
04/11/2021 u 11:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Салма Хајек признала да је Ваjстин узнемиравао годинама

Како "Гуардиан" наводи, глумица jе првобитно одбиjала да говори о његовом прогањању, али jе у jедном тренутку ипак пристала

Глумица Салма Хаjек, тренутно звиjезда два холивудска филма - Марвеловог суперхероjског "Етерналс" и новог филма Ридлиjа Скота "Гучиjеви", дала jе интервjуу за британски "Гуардиан", у коjем jе причала о своjим улогама, али и о свом односу са редитељем Харвиjем Ваjнстином, оптуженим сексуалним преступником коjи jу jе узнемиравао годинама. Како "Гуардиан" наводи, Салма jе првобитно одбиjала да говори о Ваjнстину, али jе у jедном тренутку ипак пристала.

-Знаш шта, ипак желим да причам са тобом о томе- рекла jе новинару поменутог медиjа.

-Ваjнстин ми jе узнемиравао и малтретирао годинама. Jа сам раниjе наводила да ме jе само прогањао и малтретирао, не и сексуално узнемиравао, могу замислити шта jе радио другим женама- рекла jе Салма у интервjуу.

-Годинама сам му говорила да не желим да се туширамо заjедно, да не желим да ме пипка док сам гола, да не желим да ме гледа док се jа сама гола туширам, да не желим да ме он масира док jе го, да не желим да ми пружа орални секс. Али, он jе jедноставно човjек коjи, као и многи други мушкарци у Холивуду, мисли да jе важан ако покуша да уништи jедну жену. Зато ме jе и малтретирао и зато jе покушао да ми се освети кроз медиjе и продукциjе- рекла jе Салма.

Каже и да jе jедном назвао приликом снимања филма о Фриди Кало, те да jе викао на њу.

-Зашто имаш бркове и зашто су ти обрве тако чупаве? Не плаћам те да би била ружна.Никада ме ниjе сексуално злостављао jер сам била снажна и jака жена. Моjа кариjера jе такође била на одређеном нивоу, тако да ниjе могао да манипулише с амном - додала jе глумица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:26